به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المسیره، عبدالوهاب الدره روز سه شنبه افزود: سازمان ملل متحد کشتی های حامل سوخت را به جای بندرالحدیده به سوی ائتلاف متجاوزان ارسال می کند.
وی اضافه کرد: توقیف کشتی های سوخت، خسارت های بخش حمل و نقل را دوچندان می کند و بر رنج های ملت یمن می افزاید.
الدره گفت: ارزیابی های اولیه نشان می دهد که بخش حمل و نقل یمن به طور غیر مستقیم خسارت های بسیار بزرگی متحمل شده است.
وی بیان کرد: سازمان ملل متحد به تعهدات خود درباره نصب جرثقیل های جدید در بندر الحدیده به جای جرثقیل های آسیب دیده از تجاوز ائتلاف سعودی – آمریکایی عمل نکرده است.
وزیر حمل و نقل یمن از سازمان ملل خواست، بندر الحدیده و فرودگاه صنعا و دیگر فرودگاه های یمنی را بدون هیچ قید و شرطی درباره مقصد یا مبدا پروازها بازگشایی کند.
الدره اضافه کرد: بخش هوایی و کشتیرانی یمن برغم تجاوز و محاصره، به گواهی شرکت ها و نهادهای بین المللی بالاترین استانداردهای لازم را دارد.
سخنگوی شرکت نفت یمن روز دوشنبه از توقیف یک کشتی دیگر حامل سوخت این کشور از سوی ائتلاف متجاوز سعودی خبر داد.
عصام المتوکل گفت: ائتلاف متجاوز به رهبری آمریکا با مشارکت سازمان ملل متحد همچنان به نقض آتش بس ادامه میدهد و کشتی حامل سوخت گازوئیل «پرنسس حلیمه» را توقیف کرد.
وی افزود: ائتلاف متجاوز پس از تفتیش، این کشتی را مجبور کردهاند تا به سمت سواحل جیزان حرکت کند.
المتوکل ادامه داد: با توقیف کشتی پرنسس حلیمه کشتیهای سوختی در توقیف ائتلاف سعودی به ۱۰ کشتی افزایش یافته است.
وی در ادامه ائتلاف سعودی و سازمان ملل را مسئول پیامدهای انسانی و اقتصادی توقیف کشتی های حامل سوخت یمن دانست.
عربستان سعودی همراه با امارات، بحرین، سودان، مصر و کویت در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما پس از گذشت تقریبا پنج سال از این تجاوز وحشیانه، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند.
طی این سالها هزاران شهروند یمن که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند بر اثر حملات هوایی جنگندههای سعودی جان خود را از دست دادهاند.