دکتر «محمد باقر محمدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا همچنین از توزیع ۲ هزار و ۳۵۰ بطری آب معدنی، ۴۱ بسته ۷۲ ساعته غذایی، ۶۵۰ تخته موکت، ۳۹۰ تخته چادر امدادی، چهار هزار و ۵۰۰ تخته پتو، یک هزار و ۲۰۰ قرص نان و یک هزار و ۲۰۰ قوطی کنسروجات نیز بین زوار اربعین خبر داد.
وی در ادامه با اشاره به برپایی ایستگاه سلامت در پایانه مرزی خسروی و ارائه خدماتی به زوار، افزود: در این بخش نیز تست فشار و قند خون برای ۴۸۴ زائر انجام شده است.
محمدی آموزشهای چهره به چهره امداد و کمک های اولیه به ۲۸۴ زائر در پایانه مرز خسروی و توزیع یک هزار و ۲۵۰ برگ بروشورهای آموزشی مرتبط با نکات بهداشت عمومی را از دیگر خدمات هلال احمر برای زوار اربعین اعلام کرد.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به فصل گرما و دمای بالای هوا در عراق، به زوار توصیه کرد در ساعتهای اوج گرما که آفتاب به طور مستقیم می تابد حرکت نکنند و پیاده روی خود را در ساعات خنک انجام دهند. به علاوه جهت جلوگیری از گرمازدگی از لباسهای نخی، آزاد و کلاه نقاب دار استفاده نمایند.
خسروی نزدیکترین مرز به کربلای معلی
به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به حلب و سپس ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.