به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر روز چهارشنبه به نقل از مهدی صفوی پس از بازدید مشترک با مدیرکل بازرسی استان بوشهر از واحدهای شناورسازی شهرستان بوشهر، افزود: براساس این مصوبه ۷۵۰میلیون دلار از محل منابع صندوق توسعه ملی به منظور جایگزینی شناورهای داخلی اختصاص یافته است که تحقق آن به صورت مستمر از بانکهای عامل پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه بازدید میدانی برای شناسایی دقیق مشکلات واحدهای تولیدی ضروری است، عنوان کرد: هم اکنون در استان بوشهر ۲۴ واحد صنعتی در زمینه شناورسازی، تعمیرات کشتی و سکوسازی در مقیاسهای مختلف در بخش فلزی و فایبر گلاس فعالیت دارند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: فعال بودن صنعت شناورسازی در این استان، زمینه اشتغال دستکم پنج هزار نفر را به طور مستقیم فراهم کرده است.
مدیر کل بازرسی استان بوشهر گفت: بازدید از واحدهای صنعتی با هدف ایجاد تحرک و انگیزه بیشتر در تولید از برنامههای این مجموعه است و در این زمینه برای حمایت بیشتر همه تلاش خود را به کار میگیریم.
اسحاق شهبازی با اشاره به ظرفیت استان بوشهر، عنوان کرد: کمک به توسعه واحدهای شناورسازی در راستای افزایش تولید یک امر مهم و ضروری است که باید با همکاری دستگاههای اجرایی متولی زیر ساخت لازم تامین و تکمیل شود.
وی برای رفع مشکلات این واحدها قول همکاری داد و اظهار کرد: امید است بتوان جلب همکاری دیگر دستگاههای اجرایی استان بوشهر به حل مسائل شتاب داد.
در این بازدید از موسسه کشتی سازی شهید محلاتی در زمینه ساخت انواع کشتی خدماتی و تدارکاتی، بازسازی و نوسازی انواع سازه شناور، شرکت تک شناور ستاره لیان در زمینه ساخت لنج کامپوزیت و قطعات فایبر گلاس، شرکت تولیدی فایبر گلاس صدف سفید بوشهر در زمینه ساخت کانکس و خانههای پیش ساخته و قایق و لنج فابیر گلاس و شرکت نوید سازه دریا در زمینه ساخت اسکلت فولادی سوله بازدید و بررسی و مسائل و مشکلات آنها در عرصه تولید احصا شد.