ساری - ایرنا - خبرگزاری جمهوری اسلامی مازندران میزگرد بررسی چالش‌ها و فرصت‌های سالمسازی سواحل دریا در این استان را با حضور مدیران و متولیان این امور برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این میزگرد مسوولان و کارشناسان حوزه اجرایی و مدیریت طرح سالمسازی دریا در مازندران موانع پیش رو برای فعالیت در این بخش را مورد بحث و گفت و گو قرار دادند .

فقدان متولی خاص مدیریت اجرای طرح سالمسازی دریا ، نبود و کمبود امکانات نجات غریق ، بی رغبتی ناجیان غریق به عنوان بخشی از چالش ها در این بخش عنوان شد و از سوی دیگر نقش محوری استانداری مازندران در اعمال مدیریت جامع طرح سالمسازی دریا ،هوشمندی ساحل و دریافت نقطه نظرات دانشگاهی و کارشناسی حوزه دانشگاهی از جمله مواردی در این میزگرد عنوان شد که می تواند در ارتقای این طرح تاثیرگذار باشد.

این میزگرد با حضور علی رجبی ، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ، فضل الله کیقبادی معاون دفتر امور اجتماعی مازندران ، نقی کریمیان رییس هیات نجات غریق مازندران ،میاندهی سرتیم امداد و نجات غریق شهرستان نور و ندا باقری  استاد دانشگاه و کارشناس در ایرنای ساری برگزار شد .

مشروح گفت وگوهای انجام شده در این میزگرد طی روزهای آینده در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) منتشر خواهد شد .

طرح سالم‌سازی دریا برای نخستین بار سال ۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارت‌های اجتماعی در ۶۰ نقطه از سواحل مازندرانی دریای خزر به اجرا گذاشته شد و از آن سال به بعد ادامه یافت. هدف اولیه و مهم این طرح مدیریت شنا در دریای خزر و جلوگیری از ورود به آب در مناطق پرخطر بود ولی به مرور زمان به تمامی نقاط ساحلی گسترش یافت.

این طرح دو رکن اساسی داشت یکی ایجاد محل مشخصی به عنوان شناگاه برای شنای بانوان و آقایان و دیگری استقرار ناجیان غریق در خط ساحلی و مناطق دارای قابلیت دسترسی برای شنا بود تا از غرق شدن احتمالی شهروندان در آب جلوگیری شود.

دولت سیزدهم برای استفاده بهینه مردم از سواحل دریا تنها به اقدامات آزادسازی اکتفا نکرده است و با اجرای طرح های عمرانی و خدماتی در سواحل دریا با صرف اعتبار گام های بعدی برای خدمات رسانی مطلوب تر را در این بخش برداشته است. تخصیص ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های جدید دریا در هشت شهرستان ساحلی چالوس، جویبار، نکا، بابلسر، رامسر، عباس آباد، تنکابن و محمود آباد از جمله این گام ها بوده است.