تهران - ایرنا - اگر زائر پیاده حرم اباعبدالله در ایام اربعین هستید، می‌توانید در این گزارش با محل استقرار تیم‌ها و مراکز درمانی هلال احمر در مسیر پیاده روی آشنا شوید.

امسال پس از تزریق واکسن کرونا و کاهش همه‌گیری بیماری، خیل مشتاقان اباعبدالله الحسین علیه السلام عازم راهپیمایی اربعین می‌شوند اما آنچه علاقمندان به این سفر باید توجه جدی داشته باشند، رعایت نکات بهداشتی و سلامت در مسیر پیاده روی تا کربلا است. جمعیت هلال احمر ایران در طول مسیر ۸۰متری نجف تا کربلا و در شهر نجف و کربلا آماده خدمت‌رسانی به همه زائران است.

۳۹ مرکز درمانی هلال‌احمر در عراق به زائران اربعین خدمات می‌دهند

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت ۳۹ مرکز درمانی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در عراق گفت: ۳۰۰ تُن دارو و تجهیزات پزشکی برای توزیع در این مراکز به این کشور ارسال شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات مطلوب به زائران حسینی تصریح کرد: چهار هزار و ۶۰۰ نفر نیروی عملیاتی امدادی در این ایام در روز وظیفه خدمت رسانی به عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: ۵۷۴ پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر در جاده‌های کشور نیز برای خدمت به زائران در ایام اربعین حسینی آماده هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر به استقرار ۱۱ قرارگاه مرزی در مبادی ورودی و خروجی مرزهای رسمی کشور اشاره کرد و افزود: تلاش شده است تا با اعزام و استقرار بیش از سه هزار نیروی تخصصی کادر درمان به کشور عراق نیازهای درمانی زائران اباعبدالحسین(ع) را رفع کنیم. این نیروها در ۳۹ مرکز درمانی هلال‌احمر در ایام اربعین فعالیت خواهند داشت.

وی افزود: به علاوه در شهرهای کاظمین و سامرا تیم‌های امدادی جمعیت هلال احمر مستقر شده‌اند و در کربلای معلی نیز دو بیمارستان الحسین (ع) و ابو مهدی المهندس و چهار درمانگاه دیگر به صورت شبانه روزی فعال هستند.

کولیوند خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر در کشور عراق، روز به روز در حال گسترش فعالیت‌های امدادی است و روزانه ۱۲۰۰ نفر نجاتگر و امدادگر و ۲۸۰۰ نفر کادر درمان تا آخرین روزی که زائران در خاک عراق هستند در راستای تأمین نیاز های بهداشتی و درمانی آنها مشتاقانه می‌کوشند.

به گفته کولیوند ۱۹ بالگرد هلال احمر در ایام اربعین در آماده باش کامل هستند و از این تعداد چهار فروند بالگرد نیز در مرزهای پر تردد کشور مستقر شده‌اند.

جمعیت هلال احمر مراکز درمانی در کربلای معلی در اربعین ۱۴۰۱ را اعلام کرده است بدین ترتیب، درمانگاه شماره یک هتل الماس شرق در خیابان علقمه نرسیده به خیابان میثم تمار، درمانگاه شماره ۲ حضرت زینب خیابان جمهوری نبش خیابان امام علی علیه السلام، درمانگاه شماره سه در موکب امام حسن مجتبی  و درمانگاه شماره چهار در موکب امام حسن مجتبی واقع شده است همچنین یک درمانگاه دیگر ایران (درمانگاه پنج) در باب طویریج واقع شده است.
ششمین  مرکز درمانی هلال احمر ایران در کربلای معلی در کنسولگری قدیم کربلا واقع در خیابان باب القبله میدان پرچم استقرار دارد.

جمعیت هلال احمر مراکز درمانی در نجف اشرف در اربعین ۱۴۰۱ را اعلام کرده است بدین ترتیب، فرودگاه بین المللی نجف، درمانگاه شماره یک واقع در هتل آلنبا واقع خیابان امام علی علیه السلام، درمانگاه شماره ۲ هتل ام القرا در خیابان امام علی، درمانگاه شماره سه در صحن حضرت زهرا(س)، درمانگاه شماره چهار در پارکینگ طبقاتی پایین تر از خیابان شیخ طوسی، درمانگاه شماره پنج در مرقد شهید حکیم  واقع در چهارراه ثور العشرین، بیمارستان شهید حکیم خیابان امام علی علیه السلام و بیمارستان علی علیه السلام میدان انصار واقع شده است.

علاوه بر استقرار مراکز درمانی هلال احمر ایران در کربلا و نجف در مسیر بین نجف تا کربلا نیز هلال احمر ایران به زائران خدمت رسانی می‌کند. پایگاه شماره یک عمود ۱۱۲، پایگاه شماره ۲ عمود ۲۴۴ بیمارستان امل، پایگاه شماره سه عمود ۲۸۵، پایگاه شماره چهار در عمود ۳۲۰همکاری با عتبه علویه، پایگاه شماره ۶ عمود ۴۹۴، پایگاه شماره هفت عمود ۵۲۷، پایگاه شماره هشت عمود ۵۷۸ بیمارستان حیدریه، پایگاه شماره ۹ عمود ۷۹۸، پایگاه شماره ۱۰ عمود ۹۵۲، پایگاه ۱۱ عمود ۱۰۸۰، پایگاه شماره ۱۲ عمود ۱۰۹۲، پایگاه شماره ۱۳ عمود ۱۱۲۰، پایگاه شماره ۱۴ عمود ۱۲۲۲ و پایگاه شماره ۱۵ عمود ۱۰۳۱ راه‌اندازی شده است.