روح اله صالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وام های قرض الحسنه پرداختی در قالب ایجاد اشتغال، کارگشایی، هزینه های تحصیلی، کمک هزینه ازدواج وتهیه جهیزیه وتامین، تعمیر و بازسازی مسکن در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان زنجان با هدف ترویج سنت نیکوی قرض الحسنه وتوانمندسازی مددجویان تحت حمایت با نگاه تکریمی و عزت بخشی و گسترش خدمات معوض در کنار حمایت ها ی پرداختی بلاعوض از شهریور سال ۹۵ فعالیت خود را با مجوز بانک مرکزی در سطح استان آغاز کرده است.
این مسوول ادامه داد: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت این نهاد همسو با فعالیت بانکداری قرض الحسنه کشور، با بهره مندی از ظرفیت عظیم خیران و نیکوکاران در ترویج فرهنگ نیکوی قرض الحسنه و توانمندسازی خانواده های تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند جامعه گام های استوار و بلندی را برداشته است.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای فعالیت این صندوق تاکنون قریب به ۶۴ هزار حساب افتتاح شده است و خیران، نیکوکاران و عموم مردم ولایی استان با افتتاح حساب نزد صندوق امداد ولایت علاوه بر مشارکت در ترویج سنت پسندیده قرض الحسنه و گره گشایی از مشکلات نیازمندان در فیض خدمت رسانی به محرومان سهیم خواهند شد.
این مسوول یادآور شد: راهبرد اصلی این نهاد توانمندسازی بوده و سرمایه گذاری در بخش های اشتغال، مسکن و فرهنگی به عنوان سه رکن اصلی توانمندسازی از اقدامات مهم کمیته امداد استان زنجان است.