به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی کاظمی روز چهارشنبه در همایش رییسان ادارهها و معاونان آموزش متوسطه سراسر کشور در مرکز آموزشی رفاهی شماره سه اصفهان افزود: همواره موضوع کنکور یکی از دغدغههای دستگاه تعلیم و تربیت بشمار میآید در حالیکه مربوط به آموزش و پرورش نیست ولی این موضوع، نظام آموزش ما را تحت تاثیر قرار داده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در قانون، اختیار تعیین عناوین و ضرایب به آموزش و پرورش داده شده است و روز گذشته در جلسه فوق العاده شورای سنجش پذیرش به این جمعبندی دست یافتیم که سهم آزمون عمومی در کل آزمون ۲۶ درصد شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: کنکور سال آینده ۱۰۰ درصد تخصصی است چون آزمون عمومی ندارد و سوابق تحصیلی در حد ۶۰ درصد در آن تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه مصوبه تاثیر سوابق تحصیلی باعث ارتقای کیفیت آموزش و توجه بیشتر به کتابهای درسی میشود، گفت: با توجه به پایین بودن میانگین نمرات به ویژه در هشت سال اخیر، تلاش میشود تا با این شیوه زمینه کیفیت بخشی به آموزش فراهم شود.
کاظمی خاطرنشان کرد: دوره متوسطه، دوره مهم و ویترین نظام تعلیم و تربیت است و خروجی این نظام از دوره متوسطه حاصل می شود.
وی همچنین بر کیفیتبخشی و رفع چالش دانش آموزان در مناطق کم برخوردار تاکید کرد و گفت: این موضوع باید تبیین شود و مورد مطالبه قرار بگیرد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری نوجوان خوارزمی در اصفهان افزود: این جشنواره یکی از رویدادهای علمی مبتنی بر اهداف سند تحول بنیادین است که فرصتی را برای ما فراهم می کند تا بتوانیم در موضوعهای مختلف به کشف و بهرهگیری از استعدادهای دانش آموزان دست یابیم.
وی همچنین به چالش نیروی انسانی و فضای آموزشی برای مهر تحصیلی در برخی استانها اشاره کرد و گفت: این موضوع در بسیاری از استانها مرتفع شده و در باقی مناطق نیز در دست بررسی و اقدام است.
کاظمی بر رعایت توسعه متوازن ثبتنام ها در رشته های تحصیلی تاکید کرد و اظهار داشت: نباید فرآیند توسعه متوازن با چالش مواجه شده و لازم است در این مسیر به افزایش سهم آموزش فنی و حرفه ای و ریاضی تاکید شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این گردهمایی، تنها راه برون رفت از جنگ ترکیبی دشمن در عرصه فرهنگ، اقتصاد و دیگر بخشها را پرداختن به علم و پژوهش عنوان کرد.
محمدرضا ابراهیمی افزود: توجه به مسائل پژوهشی و علمی ، دانش آموزان و جوانان ایران را به سمت تمدن اسلامی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است سوق میدهد.
وی اظهار داشت: در این مسیر باید ابتدا خودسازی، سپس جامعه سازی و در نهایت تمدن سازی کنیم و ابزار اصلی تمدن سازی، علم و پژوهش است زیرا توجه به آنها ما را بیمه می کند و در مقابل تهاجمات دشمن مصون نگه می دارد.
گردهمایی معاونان و رییسان آموزش متوسطه اول و دوم سراسر کشور با هدف انجام آخرین هماهنگیها برای آغاز سال تحصیلی جدید در اصفهان برگزار شد تا دانشآموزان در فضایی آرام و با نشاط وارد کلاس درس شوند.