به گزارش روز پنجشنبه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی، «مهدی براتی زاده» افزود: آموزش و پرورش نقشی در تعیین نرخ فرم دانشآموزی مدارس ندارد و صنف پوشاک نیز موظف به رعایت نرخ ابلاغ شده از سازمان صمت بوده و دریافت مبلغی مازاد بر این نرخ تخلف است.
وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل اجرایی ستاد ثبت نام سال جاری، مدیران مدارس حق عقد هیچگونه قرارداد با تولید کننده را ندارند و این قرارداد در قالب یک تفاهمنامه بین انجمن اولیا و مربیان مدرسه و تولیدی بسته میشود و اولیای دانش آموزان در صورت مشاهده هر اقدامی که بر خلاف دستورالعمل است موارد را به ادارات آموزش و پرورش برای رسیدگی اعلام کنند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تبصره شش دستورالعمل مذکور خاطرنشان کرد: تخلفات احتمالی تولید کنندگان لباس فرم، با طرح شکایات توسط اولیا از طریق انجمن مدرسه، بازرسان اتحادیههای مربوط به اداره نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن، تجارت و تعزیرات حکومتی قابل رسیدگی بوده و مدیران مدارس باید شماره تلفن این 2 نهاد را در معرض دید اولیا قرار دهند.
براتی زاده تصریح کرد: علاوه بر این به دلیل عدم تحمیل هزینههای اضافی به خانوادهها، دانش آموزان میتوانند از لباسهای سالم و قابل استفاده سالهای پیش استفاده کرده و والدین در صورت تمایل با رعایت رنگ و مدل مصوب شورای انجمن مدرسه میتوانند خود نسبت به دوخت و تهیه لباس اقدام کنند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان استان مرکزی گفت:اولیای دانش آموزان در صورت هرگونه تخلف میتوانند موارد را به سامانه نظارت بر قیمت لباس فرم دانش آموزان به آدرس http://tazirat۱۳۵.ir ، نظارت بر اصناف اداره تعزیرات شماره تلفن ۳۸۲۰، نظار ت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت با شماره تلفن ۱۲۴ و اداره تعزیرات با شماره تلفن ۱۳۵ اعلام کنند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.