شهرکرد- ایرنا- مدیر حوزه‌های علمیه چهارمحال و بختیاری گفت: طرح‌های عمرانی در نقاط مختلف استان از سوی این نهاد در دست احداث است که برای تکمیل آن نیاز است اعتبار لازم در نظر گرفته شود و تخصیص یابد

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام اسحاق سعیدی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان که با حضور مدیر حوزه علمیه کشور برگزار شد، اظهار داشت:توسعه زیرساخت‌ها و طرح‌های عمرانی حوزه‌های علمیه استان در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و اگر این چالش برطرف نشود در چشم‌انداز فرهنگی با مشکل روبرو می‌شویم.

وی ادامه داد: برخی از طرح‌های عمرانی حوزه علمیه استان حدود ۱۰ سال است که نیمه‌تمام باقی مانده است و اگر این زیرساخت‌ها تکمیل می‌شد بی‌شک در عرصه آموزشی و پژوهشی رشد مطلوب تری را شاهد بودیم.

سعیدی تصریح کرد: حوزه علمیه سیدالشهدای بازفت از ضروری‌ترین امکانات بی‌بهره است، حوزه علمیه اردل در ساختمان اجاره‌ای مستهلک فعال است و در حالی که برای احداث ساختمان جدید زمین پیش‌بینی شده اما اعتبار لازم برای ساخت و ساز وجود ندارد.

مدیر حوزه‌های علمیه چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد:عملیات ساخت و ساز حوزه علمیه نیز در دیگر نقاط استان از جمله شهرکیان، اردل، بروجن، لردگان و فرخشهر نیز نیازمند اعتبار لازم است.

سعیدی در ادامه به رسالت حوزویان در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: در ۲۲ بهمن سال ۹۷ انقلاب اسلامی وارد چهل سالگی دوم خود شد و فصل جدیدی از انقلاب اسلامی شکل و تمدن‌سازی در دستورکار قرار گرفته است که در این رابطه حوزه‌های علمیه وظیفه مهم و خطیری برعهده دارند.

مدیر حوزه‌های علمیه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ طرح تحولی و بزرگ از سوی حوزه علمیه در دست اجراست که از جمله آن در عرصه تبلیغ می‌توان به مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، فقر، بیکاری و پیشگیری از آسیب ها اشاره کرد که در همین راستا مشارکت سایر دستگاه های فرهنگی را نیز می طلبد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام حوزه‌های علمیه استان به ۸۹۰ میلیارد ریال نیاز دارد.

علی شهریارپور تاکید کرد: در سند آمایش ملی و استانی در چهارمحال و بختیاری یکپارچگی فرهنگی و برخورداری از پیشینه تاریخی و مذهبی از ظرفیت‌های استان اعلام شده است.

وی حضور مردم در عرصه‌های مختلف و مشارکت بالا در انتخابات را از شاخص‌های مردم چهارمحال و بختیاری دانست و افزود: ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی در این استان به‌عنوان دغدغه اصلی مسئولان به‌شمار می‌رود.

شهریارپور تصریح کرد: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای چهارمحال و بختیاری از ۲۵ هزار میلیارد ریال سال ۱۳۹۹ به ۳۱ هزار میلیارد ریال بدون مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان در سال‌جاری رسید که با احتساب اعتبارات سفر به ۱۵۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

وی ۷۰۰ طرح نیمه‌تمام با نیاز اعتباری ۱۲۰ هزار میلیارد ریال در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تکمیل و بهره‌برداری از این طرح‌ها در ارتقای شاخص‌های فرهنگی تاثیرگذار است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در سال‌جاری سه هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال و اعتبارات فصل دین و مذهب ۹۸۰ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به وجود ۱۰ طرح نیمه‌تمام با نیاز مالی ۸۹۰ میلیارد ریال مرتبط با حوزه‌های علمیه در چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات حوزه‌های علمیه استان در سال‌جاری ۵۶۰ میلیارد ریال از ردیف‌های مختلف است.

به گزارش ایرنا، در این نشست گزارشی از اعتبارات اختصاص یافته به بخش فرهنگ استان ارائه شد.