به گزارش خبرنگار ایرنا جواد اشرفی روز پنجشنبه در آیین شکرگزاری برداشت عناب که در روستای سیوجان شهرستان خوسف برگزار شد، افزود: علاوه براین، استانداری و دستگاههای تابعه برای اختصاص تسهیلات جهت تولیدات دانشبنیان نیز آمادگی دارند.
وی بیان کرد: در بحث تسهیلات برای محصولات دانشبنیانی که بتوانند فرآوری خوبی داشته، در چرخه ارزش افزوده قرار گیرند و افزایش بهرهوری در واحد سطح را داشته باشیم همکاری میکنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: عناب یکی از محصولات استراتژیک خراسان جنوبی بهویژه شهرستان خوسف است و رسانههای باید در بحث معرفی این محصول تلاش کنند.
وی یکی از پتانسیلهای مهم این استان و شهرستان خوسف را تعداد زیاد روزهای آفتابی دانست و افزود: در حوزه نیروگاههای خورشیدی در بحث انرژیهای تجدیدپذیر بیش از ۲۰ مورد مکانیابی شده که به شرکت ساتبا برای سرمایهگذاری پیشنهاد شده است.
اشرفی اظهار داشت: این قول را به تمام مردم شهرستان خوسف میدهیم که حتما در سطح مجموعه دستگاههای اداری و اقتصادی استان این همافزایی و همگرایی وجود دارد برای اینکه بتوانیم در سالی که به نام دانش بنیان مزین شده، خروجی خوبی از محصولات بگیریم و بتوانیم ارزش افزوده و زنجیره تولید خوبی در سطح شهرستان داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: بخش تعاون میتواند از با برنامههای اجتماعی و سرمایههای خرد محصولات خوبی از عناب تولید کند.
امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان جنوبی عملیات اجرایی کارخانه فرآوری و بسته بندی خشکبار ( عناب) سیوجان با سرمایهگذاری ۵۶ میلیارد تومان آغاز شد.