به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقالهای نوشت: ملکه الیزابت در طول ۷۰ سال دوران سلطنت خود به تمامی مناطق مختلف دنیا سفر کرد اما عامدانه از ورود به اسرائیل خودداری کرد.
ملکه در سال ۱۹۸۴ سفری به اردن داشت و در آن سال، شهرکهای اسرائیلی را «افسرده کننده» و جنگندههای نیروی هوایی اسرائیل را هم ترسناک توصیف کرد.
به نوشته رسانههای صهیونیستی، این باور وجود دارد که دفتر روابط خارجی بریتانیا به دلیل نگرانی نسبت به بایکوت از سوی اعراب به ملکه توصیه کرده بود تا سفری به اسرائیل نداشته باشد اما حتی بعد از رفع ترس از بایکوت اعراب و همچنین تحریم نفتی، ملکه همچنان از انجام سفر به اسرائیل خودداری کرد.
روزنامه اورشلیم پست نیز در این خصوص نوشت: ملکه در دوره ۷۰ ساله سلطنت خود تقریبا به تمامی کشورهای مشترک المنافع- کشورهایی که سابقا مستعمره انگلیس بودند- سفر کرد. او به طور مشخص ۲۷ بار به کانادا سفر کرد و بعد از ۵۰ سالگی خود، از ۴۳ کشور در سراسر دنیا بازدید به عمل آورد اما هرگز پا به اسرائیل نگذاشت.
بدنبال سفر سال ۱۹۸۴ خود به اردن، اظهارات ملکه و همدردی او با فلسطینیان باعث هشدارهایی در بین یهودیان انگلیس شد.
اورشلیم پست نوشت: اظهارات ملکه درباره وضعیت اسفبار فلسطینیان که نارضایتی وی را از اقدامات اسرائیل نشان میداد، چیزی بیش از یک تلنگر صرف را در بین یهودیان بریتانیا برانگیخت.
براساس این گزارش، با این وجود ملکه انگلیس برای رفع کدوراتها، در سالهای بعد میزبان هرتزوگ و وایزمن روسای جمهور رژیم صهیونیستی بود و حتی به شیمون پرز نخست وزیر اسبق این رژیم هم عنوان شوالیه اعطا کرد.
این رسانهها البته تاکید دارند که ملکه انگلیس روابط دوستانه و صمیمانهای با جامعه یهودیان(صهیونیستهای) این کشور داشته است.
هرچند ملکه انگلیس به طور شخصی هیچ گاه سفر رسمی به سرزمینهای اشغالی نداشت اما همسر او، ادوارد و چارلز پسرانش و حتی ویلیام نوه ملکه به طور جداگانه به سرزمینهای اشغالی سفر کردند. البته تنها سفر رسمی در این بین به پرنس ویلیام تعلق دارد.
مارگارت تاچر در سال ۱۹۸۶ به عنوان اولین نخست وزیر انگلیس از سرزمینهای اشغالی بازدید کرد.
دیوید لاندو که در سال ۱۹۸۶ خبرنگار هاآرتص بود و بعدها به عنوان سردبیر این روزنامه انتخاب شد، در جریان این سفر از تاچر سوال کرد، ملکه چه زمانی به اسرائیل سفر خواهد کرد. تاچر به جای پاسخ به این سوال گفت که «من که اینجا هستم».
این رسانهها در حالی سعی در ترسیم چهرهای منتقد از اسرائیل توسط ملکه انگلیس را دارند که دولت بریتانیا و از زمان اعلامیه بالفور حامی مستقیم صهیونیستها و تشکیل رژیم جعلی اسرائیل در منطقه بوده و تاکنون اقدامی جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین در سازمان ملل متحد و محکومیت اقدامات غاصبانه و ظالمانه صهیونیستها نکرده است.