به گزارش روز جمعه ایرنا، وحید پورشاسب در مراسم افتتاح ساختمان جدید بیمه سلامت در شهرستان بناب از الکترونیکی شدن نسخه های درمانی در راستای کاهش مصرف کاغذ و صرفه جویی هزینه ها خبرداد و گفت: با الکترونیکی کردن نسخه های پزشکی سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در هزینه ها صرفه جویی شده است.
وی با اشاره به اینکه ساختمان بیمه سلامت شهرستان بناب نهمین ساختمان از مجموع ۲۲ ساختمانی است که در سال جاری توسط سازمان بیمه سلامت تکمیل می شود، گفت: آذربایجان شرقی پیشرو در زمینه ساخت ساختمان ادارات بیمه سلامت است و قطعاً با احداث ساختمان مردم خدمات را بهتر و راحت تر دریافت خواهند کرد.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی بیمه سلامت کشور طرح دارویار را در ادامه اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی دانست و اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری شاهد اجرای ۱۰۰ درصدی این طرح در سراسر کشور باشیم.
پورشاسب خاطرنشان کرد: تا قبل از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی تنها در سال ۹۹ بالغ بر ۲۰ میلیون جلد دفترچه با هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای بیمه شدگان صادر می شد که پس از اجرای این طرح این هزنیه ها ذخیره و در جای دیگر هزینه می شود.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی بیمه سلامت کشور در ادامه یکی از اقدامات قابل توجه دولت را بیمه درمانی بیماران صعب العلاج برشمرد و گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان برای درمان بیماران صعب العلاج در نظر گرفته شده است.
سه دهک پایین جامعه از خدمات رایگان بیمه سلامت بهره مندند
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی نیز اعلام رد: با اقدامات ارزنده دولت و پوشش بیمه ای کامل سه دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار دارند که تعداد افراد تحت پوشش اکنون ۵ میلیون و ۶۰۰ نفر است و به جرأت می توانیم بگوییم که فرد بیمه نشده ای در جامعه نداریم.
وحید مجیدی افزود: در راستای حمایت از جوانی جمعیت از سال گذشته همه خدمات نازایی و ناباروری در تعهد بیمه سلامت قرار گرفته است .
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی سپس با اشاره به توجه حوزه سلامت به مناطق محروم و حاشیه نشین گفت: ۲۰۲ منطقه آسیب پذیر در استان شناسایی شده است که با بررسی های میدانی افرادی که جزو سه دهک پایین بوده و بیمه نشده اند، به صورت رایگان بیمه شوند.
مجیدی خاطرنشان کرد: از جمعیت ۱۴۰ هزار نفری بناب ۹۲ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت بوده و تعداد ۶۶ مؤسسه طرف قرارداد این بیمه هستند.
وی در ادامه یادآور شد: با حذف دفترچه های درمانی اکنون احراز هویت در هر نقطه ای از کشور فقط با کد ملی انجام می شود.
مجیدی گفت: هم اکنون ۲ میلیون و ۴۶۰ هزار نفر در آذربایجان شرقی تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
هدف دولت اتمام پروژه های نیمه تمام است
فرماندار بناب هم گفت: هدف و سیاست نهایی دولت اتمام پروژه های نیمه تمام است به طوری که در اکثر شهرستان ها به جای کلنگ زنی پروژه های جدید اولویت به تکمیل پروژه های نیمه تمام و به جا مانده از دولت قبلی است.
رضا لعلی افزود: اجرای پروژه های جدید تنها در شرایطی که ضروری باشد آغاز می شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان بناب هدف نهایی دولت را بالا بردن سطح رفاه عمومی و تقسیم عادلانه ثروت برشمرد و پوشش رایگان سه دهک پایین جامعه در بیمه سلامت را نمادی از تحقق توزیع عادلانه ثروت به خصوص بین اقشار ضعیف مردم عنوان کرد.
لعلی این اقدام را زمینه ساز رضایت مندی مردم دانست.
ساختمان جدید بیمه سلامت بناب در زمینی به مساحت یک هزار و ۱۵۰ مترمربع و با زیربنای ۳۵۰ مترمربع و هزینه ای بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال افتتاح شد.