به گزارش ایرنا این تفاهم نامه دوجانبه با هدف استفاده از ظرفیت های آموزشی و تربیتی دو دستگاه، همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و قرآنی، تجهیز کتابخانه ها، تجهیز فرهنگسرای کانون تربیتی سهروردی، راه اندازی کتابخانه تخصصی هنر، برگزاری کلاس های آموزش قرآن در مناطق محروم توسط کانون های فرهنگی و هنری منعقد شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان روز شنبه با اشاره به اینکه همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش از آغاز کار دولت سیزدهم در زنجان آغاز شده بود، گفت: گرچه در حال حاضر مشکلات اقتصادی بر مردم غلبه خاصی دارد ولی مطالبه عمومی مردم از مباحث فرهنگی است و می طلبد به عنوان متولیان فرهنگ و تربیت این تفاهم نامه را پاسخ به نیازمندی جامعه خواند.
علی اسماعیلی افزود: خدمتگزاران نظام در دولت سیزدهم خود را مکلف می دانند تا در قالب شعار عدالت فرهنگی به این مهم ورود کنند.
وی به ورود دستگاه های اجرایی به مقوله شناسایی آسیب های اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: تشکیل قرارگاه جهادی در دستگاه نشان می دهد که دغدغه فرهنگی و اجتماعی در تمام دستگاه ها حاکم است.
این مسئول با یادآوری اینکه در دولت سیزدهم نگاه ارزشی ویژه به شعارهای انقلاب داریم و به آن خواهیم پرداخت، افزود: این شعار را در عمل به اثبات خواهیم رساند و این یک نگاه ارزشی برای مردم است.
اسماعیلی از آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دو دستگاه تاثیرگذار در حوزه فرهنگ یاد کرد و گفت: تعامل و هم افزایی این دو مجموعه به منظور برطرف کردن نیازهای جامعه است؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی گستره وسیعی از متولی گری فرهنگی را برعهده دارد.
وی بر ضرورت وجود نیروهای ارزشی در مجموعه های مرتبط با فرهنگ و ارشاد اسلامی همچون سینما، تئاتر، نشریات اشاره کرد و گفت: مجموعه عظیمی از دانش آموزان و خانواده هایشان با آموزش و پرورش در ارتباط هستند و همین می تواند در اثرگذاری تعامل این دو مجموعه مثمر ثمر باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در خصوص این تفاهم نامه و با تاکید بر هم افزایی در حوزه فرهنگ، گفت: متاسفانه در جامعه، مقوله فرهنگ مورد بی مهری واقع شده که نتیجه آن نابسامانی فرهنگی در جامعه است.
امرالله حسنی با یادآوری اینکه مردمی بودن و عدالت فرهنگی از شعارهای دولت سیزدهم است، بر ضرورت پرداختن به این حوزه تاکید کرد و گفت: لازم است با هم افزایی دستگاه های متولی، زیر ساخت های شاکله اصلی جامعه تقویت شود.
دبیر شورای هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان با اشاره به اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با ۸۵۰ مجموعه همچون مطبوعات، موسسات فرهنگی و هنری، انجمن ها، کانون آگهی، چاپخانه و کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ارتباط است، افزود: همه این مراکز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظاراتی دارند که این انتظارات به جا است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه کودکان از ابتدا با دستگاه تعلیم و تربیت در ارتباط هستند، گفت: می توان با استفاده از ظرفیت این دستگاه، در کنار آموزش های درسی به آموزش های جنبی و فرهنگی پرداخت.
وی ادامه داد: متاسفانه در حوزه فرهنگ و هنر با کمبود نیروی انسانی با تفکر اسلامی و انقلابی مواجه هستیم، وقتی صاحب قلمهایی همچون مرحوم طالب زاده را از دست می دهیم صدمات جبران ناپذیری بر پیکر جامعه وارد می شود از اینروز لازم است با تربیت نیروی انسانی متعهد به انقلاب این خلاء ها را جبران کرد.
حسنی اضافه کرد: حاکمیت الله و دین اسلام، شاکله اصلی این انقلاب است و می توانیم با بهره گیری از ظرفیت دستگاه تعلیم و تربیت و همراهی دستگاه های فرهنگی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیروهای فرهیخته با تفکر انقلابی تربیت و به جامعه تحویل داد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان؛ تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی را نیاز جدی جامعه امروز خواند و گفت: برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور تهیه شده است و می توانیم با همراهی دستگاه های اجرایی به هدف مورد نظر در حوزه شناسیی آسیب های جامعه دست یافت.