به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن رضانیا روز شنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی استان همدان، افزود: در همین ارتباط، دشمنان نظام و گروههای معاند با سوء استفاده از مشکل کم آبی در همدان، به دنبال امنیتی کردن این موضوع بودند که با ورود دستگاههای انتظامی و امنیتی، این توطئه در نطفه خفه شد.
وی تصریح کرد: به رغم تلاش بی وقفه دشمنان در ایجاد بحران به واسطه بروز مشکل کم آبی، با تدبیر ویژه و به موقع دستگاه های مسوول، این توطئه دشمن خنثی و یک پروژه امنیتی به زیبایی و در حداقل زمان جمع شد.
وی اظهار داشت: با وجود تلاش مستمر مسئولان برای رفع مشکل آب شهر همدان، عده ای که باید نسبت به این موضوع و شرایط پیش آمده پاسخگو باشند به عنوان مدعی اقدام به فضا سازی رسانه ای علیه مسئولان کردند.
وی افزود: این افراد به واسطه دست نیافتن به سهمی که در انتظار بودند نسبت به ایجاد فضای رسانه ای علیه مسئولان، نوشتن طومار و جمع کردن امضا و طرح موضوع آرسنیک اقدام کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه هیچگاه به مردم دروغ نخواهیم گفت، افزود: آرسنیک در آب بیشتر نقاط کشور وجود دارد که با تصفیه مناسب و پمپاژ ، آب کاملا سالمی وارد مدار برای استفاده مردم میشود.
به گفته وی، دولت هیچگاه زیر بار انتقال آب ناسالم و غیر بهداشتی برای مصرف نمیشود و بهترین آب با ایجاد تصفیه خانه بدست مردم میرسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان ادامه داد: دستگاه های فرهنگی باید نسبت به جریان سازی برای اقناع افکار عمومی، دفاع از عملکرد دولت و تبیین اقدامات و خدمات انجام شده، بیش از گذشته فعال شوند.
رضانیا با بیان اینکه تلاش مسئولان برای رفع مشکل آب مظلوم واقع شد، گفت: علت این مظلومیت نیز عدم استفاده بهینه از ظرفیتهای رسانه ای است در حالیکه برای رفع بحران آب همه ظرفیت ها و امکانات به میدان آورده شدند.
به گفته وی، اقدامات بزرگ و با برکتی در حوزه آبرسانی به همدان انجام شده، هر چند مشکل آب مربوط به ۲ دهه پیش است و در سفر رهبر معظم انقلاب به این استان نیز با علم به این بحران، طرح آبرسانی به همدان مصوب شد که از ۱۷ سال پیش تاکنون کار ویژه و راهبردی دراین خصوص انجام نشده بود.
وی تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، تمرکز دولتمردان بر تامین آب استان همدان معطوف و این حساسیت در مدیریت عالی وزارت نیرو نیز ایجاد شد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان افزود: اعتبار سال گذشته طرح آبرسانی به همدان صفر بود و از سایر ردیف ها اعتبار ناچیز ۵۴ میلیارد تومانی به آن اختصاص یافت اما امسال در چندین مرحله حدود هزار میلیارد تومان برای تکمیل این طرح تخصیص یافته است.
رضانیا خاطرنشان کرد: میزان مصرف روزانه آب در همدان هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است و با گرم شدن هوا و افزیش مسافرت ها، این رقم به ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه رسید در حالیکه شاهد کاهش نزولات جوی، افت آب سد اکباتان و کاهش آب مخازن بودیم.
معاون استاندار همدان با طرح آبرسانی به وضعیت تعادل رسیده ایم، از مردم به واسطه صبر، نجابت و خویشتنداری و از رسانه ها به خاطر همراهی با مسئولان قدردانی کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان بر ضرورت برگزاری تور رسانه ای برای بازدید از طرح آبرسانی به همدان، اصلاح وضعیت روابط عمومی ها و تقویت مجموعه با هدف افزایش اطلاع رسانی خدمات دولت تاکید کرد.