«رضا داودی» روز یکشنبه به ایرنا افزود: شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با توجه به ورود بخشی از فاضلاب شهر کرمانشاه به رودخانه آبشوران و تبعات زیست محیطی ناشی از آن پروژه جداسازی فاضلاب محله شاطرآباد از رودخانه آبشوران را آغاز کرد.
به گفته وی، با اتمام این پروژه که شامل ۶.۵ کیلومتر اجرای شبکه جمع آوری و خط انتقال فاضلاب محله شاطرآباد با لوله ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۱۵، ۴۰۰، ۵۰۰ و ۶۰۰ میلیمتر و از نوع پلی اتیلن است علاوه بر جداسازی بخشی از فاضلاب شهر کرمانشاه از رودخانه آبشوران ۲ هزار و ۹۰۰ نفر نیز زیرپوشش خدمات فاضلاب مدرن قرار خواهند گرفت.
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه پیشرفت این پروژه را ۲۵ درصد عنوان کرد و افزود: به طور قطع با افزایش اعتبارات بخش فاضلاب و تخصیص اعتبار موردنیاز می توان فاضلاب شهر را به صورت کامل از رودخانه آبشوران جدا ساخت.
آبشوران رودخانهای است که از دل شهر یک میلیون نفری کرمانشاه عبور میکند و به محلی برای ریزش فاضلاب و زبالهها تبدیل شده است.
منشا این رودخانه که سراب قنبر در جنوب غرب کرمانشاه است با عبور از دل محلات شهر راهش را تا رودخانه قره سو در ضلع شمال شرقی کرمانشاه ادامه می دهد و با این رودخانه یکی می شود.
شهر کرمانشاه با یک میلیون نفر جمعیت حدود نصف جمعیت استان را در خود جا داده و بیشتر فاضلاب مرکز استان به رودخانه قره سو سرازیر می شود.