به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس مازندران در آیینی که همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید حوزههای علمیه در حوزه علمیه خواهران قدسیه شهرستان بهشهر برگزار شد، از کتاب «چهل روز بعد» نگاهی کوتاه به زندگی شهید رقیه حسین زاده رونمایی شد.
این کتاب به قلم «زکیه براری» با حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران و مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان توسط انتشارات نماشون در زمستان ۱۴۰۰ به چاپ رسید.
شهید رقیه حسین زاده در سال ۱۳۵۲ در روستای ولیجی محله نکا به دنیا آمد. دوران ابتدایی را در زادگاهش بریجان گذراند و برای ادامه تحصیل به نکا عزیمت کرد. علاقه وافر او به کسب علوم دینی و حوزوی او را روانه حوزه علمیه خواهران بهشهر کرد.
در ایامی که شور دفاع مقدسی جای جای کشور را فرا گرفته بود به سنت الهی ازدواج با جوانی به نام احمد مهتدی که سالها بعد کاردار سفارت ایران در لبنان شد، روی آورد که حاصل آن سمت نبوی، دو دختر و یک پسر بود.شور و شوق زیارت عتبات و عالیات در شام و عراق و نیز خانه خدا رقیه حسین زاده را طی چند مرحله به بارگاه حضرات معصومین و خانه خدا روانه ساخت.
بنا به شغل همسر و ضرورت همراهی با او مدت چهار سال را کنار همسر و فرزندانش در لبنان سپری کرد تا اینکه توفیق این همراهی شهادت شد و در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ درست دو هفته بعد از سالگرد تولدش بر اثر جراحات ناشی از حمله تروریستهای صهیونیستی مقابل سفارت ایران در لبنان به شهادت رسید.
تولید ۱۰۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در مازندران
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران ظهر امروز شنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران قدسیه بهشهر و آیین رونمایی از کتاب «چهل روز بعد» روایت زندگی شهید رقیه حسین زاده، با اشاره به نقش روحانیت در دفاع مقدس اظهار داشت: علما و روحانیون مازندران در انقلاب و دفاع مقدس نقش ویژهای داشتند.
سردار عبدالله ملکی بیان داشت: کتاب آیت الله جباری یکی از تولیدات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مازندران است و در این راستا تولیدات ارزشمندی در استان در دست اقدام است.
سردار ملکی به نقش همسران و مادران شهید در دفاع مقدس پرداخت و تصریح کرد: همسران شهید صبور، مقاوم و با قامت ایستاده نماد استقامت و بردباری هستند و ما در برابر خانوادههای شهدا شرمنده ایم.
این مسوول با اشاره به اینکه دیدار با خانوادههای شهدا یکی از ماموریتهای ماست، اضافه کرد: در دیدار با خانواده شهدا چیزی جز زیبایی نمیبینم و شهدا برای خدا رفتند و شهادت اوج کمال است.
وی با بیان اینکه علما تخصص پرورش روح را دارند و کارشان فنی است و راویان درست و صحیح عاشورا هستند، اظهار داشت: رزمندگان ما عاشورای نقلی را به عاشورای عینی تبدیل کردند.
وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس ریشه در عاشورا دارد، خاطرنشان کرد: رزمایش اربعین حسینی برای خدا و عشق به امام حسین است که در سینه شیعیان موج میزند.
سردار ملکی با بیان اینکه هدف ما این است که برای شهدا، رزمندگان و جانبازان و پیشکسوتان کتاب بنویسیم، افزود: این اداره کل چاپ کتب علمای شاخص استان را در دستور کار دارد و در این زمینه کتاب آیت الله طبرسی در حال اتمام است، کتاب آیت لایینی، آیت الله معلمی، آزاده رسولی، حجت الاسلام جعفری و حجت الاسلام جمشیدی را با مشارکت نهادهای متولی نوشته شده است.
وی با بیان اینکه تعداد شهدای روحانیت ما نسبت به جمعیت آنان در مازندران بیشتر از تمام استان های کشور است از تولید و چاپ ۱۰۰ عنوان کتاب در سال جاری خبر داد.
وی با اشاره اینکه برای ما افتخار است که اولین شهید مدافع روحانیت مازندرانی است، گفت: کتاب اولین شهید روحانی استان شهید مدافع حرم مالامیری نیز نوشته شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه از جمع ۴۲شهید مدافع حرم استان شهید رقیه حسین زاده در انفجار لبنان به شهادت رسیده است، بیان کرد: ایشان با همسرش همراه و همراز بود و نهایتا شهادت را که آرزویش بود در آغوش کشید.
وی با اشاره به اینکه زمندگان شهرستان بهشهر در کردستان نقش ویژهای داشتند، گفت: از اینشهرستان شهید ابوعمارها، چنگیزها، نادعلی زاده ها، نقاش ها، جباریها و ییلاقیها تقدیم انقلاب و نظام شده است.
وی با اشاره به نقش شهرستان بهشهر در انقلاب، دفاع مقدس و جبهه مقاومت گفت: این شهرستان سرداران زیادی را تقدیم نظام کرد؛ پاسداران از تفکر و اندیشههای حوزوی در مسیر ولایت فقیه و امام پاسداری میکنند.
سردار ملکی ادامه داد: شهید کابلی از شهدای خان طومان میتوانست در خانه بماند، اما در ایام عید در جمع راهیان نور در کنار زائران بود و تا آخرین لحظه عمر خود به تکلیف خود عمل کرد.