سردار محمدرضا حسینی روز شنبه در مرز مهران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اربعین با توجه به اینکه در ۱۰ سال آینده در گرمای طاقت فرسای هوای مهران خواهد بود از هم اکنون میزان آمادگی درمانی برای این دوره ۱۰ ساله محک می خورد و ایجاد خط ویژه برای مسیرهای تردد خودروهای آمبولانس و امدادی و ایجاد پد بالگرد و زیرساخت های احداث آن در دست اقدام است.
وی به احداث بیمارستان صحرایی معاونت بهداشت، امداد و نجات فراجا اشاره کرد و ادامه داد: یک ماه قبل از شروع اربعین با همکاری و انعقاد قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی و بیمه های پایه در مساحتی بالغ بر سه هزار و ۶۰۰ متر در پایانه مرزی مهران احداث شد.
سردار حسینی افزود: این بیمارستان فعالیت خود را از ۱۲ شهریور با ۵۰ نفر در هر شیفت کاری شروع کرد و دارای بخش های مخنلفی چون تریاژ، بستری موقت خانم ها و آقایان، اورژانس، داروخانه، انبار دارو، اتاق عمل، آی سی یو، سی اس آر است.
وی یادآور شد: در طول ۴۸ ساعت گذشته افزون بر یک هزار و ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی این بیمارستان صحرایی بهره مند شدند و این خدمات رسانی ها تا پایان موج بازگشت زائران در شیفت های ۲۴ ساعته ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، علاوه بر فراجا، دانشگاه علوم پزشکی، سپاه، هلال احمر، ارتش و تامین اجتماعی نیز به ایجاد درمانگاه و بیمارستان های صحرایی در مرز مهران مبادرت کرده اند.