یزد- ایرنا- فرماندار مهریز گفت: نوگرایی و خلاقیت محور اصلی برنامه‌های هفته دفاع مقدس باشد و ادارات شهرستان با این‌ نگاه برنامه‌های خود را ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد دهقان بنادکی روز شنبه در جلسه ستاد هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس با تاکید به لزوم استفاده از ابزار هنر در گسترش فرهنگ دفاع مقدس افزود: تجربه‌نگاری دفاع مقدس، مستندسازی خاطرات، جان‌فشانی‌ها و برندسازی چهره‌های ماندگار در این دوران، انجام برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری و همچنین ایجاد نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف نقشی بسیار مؤثر در ماندگاری و تثبیت فرهنگ دفاع مقدس دارد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهدای شهرستان به رشادت‌های رزمندگان اسلام اشاره کرد و افزود: دفاع مقدس یک گنج عظیم است که باید در هفته دفاع مقدس ابعاد مختلف دستاوردهای آن را تبیین کنیم.

همچنین امام جمعه مهریز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در این جلسه گفت: هفته دفاع مقدس نماد اراده الهی و احساس تکلیف رزمندگان جان برکف در دفاع از اسلام بود که با فداکاری، ایثار ، مقاوت، جهاد و شهادت برای ایران اسلامی عزت و افتخار آفریدند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی به اهمیت نقش رزمندگان و جانفشانی شهدا در ۸ سال جنگ تحمیلی ایران و عراق تاکید کرد و گفت: ایمان و اعتقاد رزمندگان نقش رهبری و مردمی بودن جنگ تحمیلی سه مؤلفه اصلی ماندگاری فرهنگ دفاع مقدس محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم تبیین دستاوردهای دفاع مقدس برای نسل جدید اظهار کرد: گرامیداشت هفته دفاع مقدس فرصتی برای ترویج فرهنگ شهادت و تربیت فرزندان در تراز انقلاب اسلامی است و باید مردم و مسئولان همکاری لازم برای تحقق اهداف داشته باشند.

همچنین سرهنگ علی فاتحی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مهریز گفت: امسال با همکاری پایگاه‌های بسیج در سطح شهرستان بیش از ۱۰۰ برنامه مختلف با محوریت دفاع مقدس اجرا خواهد شد و باید فرهنگ شهادت به مردم و جوانان منتقل شود.

بر اساس آمارهای موجود پنج میلیون ایرانی در جنگ تحمیلی شرکت کردند که از این تعداد افزون بر ۲۲۰ هزار نفر به شهادت رسیدند. از میان شهدای جنگ تحمیلی، ۱۶ هزار نفر در بمباران مناطق مسکونی شهید شدند و بقیه در جبهه های نبرد حق علیه باطل به شهادت رسیدند.

در دفاع مقدس درمجموع ۸۵ هزار نیروی بسیجی و ۴۸ هزار نفر از نیروهای ارتش،۳۳ هزار دانش آموز و سه هزار و ۵۰۰ دانشجو شهید شدند و ۸۸ نفر از مسیحیان، ۱۸ تن از کلیمیان و ۹ نفر از پیروان آیین زرتشتی در دفاع از خاک میهن شهید شدند و ۲ هزار تبعه غیر ایرانی نیز با حضور در جبهه های نبرد در مقابل عراق به شهادت رسیدند.

استان یزد با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت چهار هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد.