به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی عصر روز شنبه در جلسه شورای گفت وگو دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: مدیریت استان از طریق قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در تلاشند تا با ظرفیت سازی و کمک دستگاههای مختلف و حمایت های پولی، مالی و بانکی آینده این استان را به شکل مطلوبی رقم بزنند.
وی با اشاره به اهمیت شکل گیری سامانه رصد فناوری استان، ادامه داد: باید با مشارکت و همزبانی همه اعضا در اینگونه جلسات و با کمک بخش خصوصی، سامانه رصد فناوری را در استان راه اندازی کنیم.
استاندار اصفهان اظهار داشت: وظیفه راه اندازی این سامانه برعهده هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری استان است که باید با استفاده از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته خواهد شد و هم افزایی لازم در نهایت بتوانیم این سامانه را با قابلیت مناسب برای تصمیم گیری های آینده استان راه اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از دستگاهها و ارگان های عضو شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی عضو هیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی استان هستند، تصرح کرد: باید کمک کنند تا این سامانه هر چه سریعتر به نتیجه مطلوب برسد.
مرتضوی با اشاره به اهمیت تغییر کاربری کارخانه ریسباف و تبدیل آن به موزه در طرح تفصیلی شهر اصفهان اضافه کرد: پیش از این مذاکراتی برای ایجاد یک موزه در حد و اندازه های شهر اصفهان انجام شده اما با توجه به کاربری این مجموعه، پیشنهاد شده که این محل را به کارخانه نوآوری تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت های استان اصفهان ایجاد کارخانه نوآوری است، بیان کرد: شهرهای گردشگری دنیا از موزههای ویژه ای برخوردارند که بعنوان یکی از ظرفیتهای جذب گردشگر محسوب میشوند اما اصفهان در زمان حاضر از داشتن چنین موزه ای بی بهره است.
استاندار اصفهان گفت: کارخانه ریسباف مزیت خوبی برای استان اصفهان محسوب میشود که باید از آن در قالب موزه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: مقرر شد که شهرداری با استفاده از مشاور طرح اولیه ای را در مورد ۷۵ هزار متر مربع کارخانه ریسباف و تبدیل آن به موزه فاخری برای شهر و استان اصفهان برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
مرتضوی افزود: باید تلاش کنیم تا همه جغرافیای استان و شهر بطور متناسب رشد کنند که با ایجاد چنین مزیتهایی در بعضی از نقاط دیگر شهر، این موضوع هم مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی همچنین در مورد نحوه فعالیت محل قبلی نمایشگاه بین المللی اصفهان در مجاورت پل شهرستان گفت:در این رابطه هم مقرر شد که با محوریت استانداری اصفهان و معاونت های اقتصادی و عمرانی و شهرداری اصفهان، اتاق بازرگانی و آب منطقه ای تا یکماه آینده تصمیمی برای این مجموعه اتخاذ شود.
رییس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: مصوبات جلسه امروز گفت وگو دولت و بخش خصوصی استان پنج محور اصلی داشت که در درجه اول مشارکت و تکلیف اتاق در رابطه با موضوعات مُصوب بالادستی شورای های استانی، قرارگاهی و شورای تامین بود .
مسعود گلشیرازی افزود: مصوبه دوم در رابطه با نظام نامه رصد خانه پایش دانش بنیان استان بود که مقرر شد تمامی دستگاههای عضو دبیرخانه در این زمینه مشارکت کنند تا ۱۸ شاخصی را که در این زمینه تعریف شده را بارگذاری کنند و با محوریت دبیرخانه کریدور علم و فناوری این رصد خانه راه اندازی شود.
وی ادامه داد: سومین مصوبه این جلسه در مورد نحوه فعالیت نمایشگاه قدیم در مجاورت پل شهرستان بود که مقرر شد با محوریت استانداری، شهرداری و اتاق بازرگانی و شرکت آب منطقه ای بهترین سازو کاری که به نفع فضای کسب و کار و اقتصاد استان است، رقم خورد.
گلشیرازی بیان کرد: در گام آخر هم پیشنهاداتی در رابطه با قانون جدید جهش دانش بنیان بود که انجمنها و تشکلها نقطه نظراتی در این زمینه داشتند که درنهایت کلیت آن تصویب شد و مقرر شد که مواردی که نیاز به اصلاح قانونی یا مقرراتی دارد توسط دبیرخانه شورای گفت و گو مورد توجه قرار گیرد .
وی با اشاره به موضوع مهم و چالشی مطرح شده در جلسه امروز گفت: بخشنامه های اخیر در رابطه با نحوه ترخیص و واردات ماشین آلات، موجبات نگرانی فعالان بخش خصوصی را فراهم کرده که دستورات خوبی در زمینه هماهنگی انجام شد و مقرر شد که با محوریت گمرک و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی و با محوریت استاندار رایزنی های لازم با سازمان امور مالیاتی انجام شود تا موضوع ارزش افزوده ورود ماشین آلات که پیش از این با استفاده از چک انجام می شد به روال قبلی برگردد و فعالان اقتصادی بتوانند فعالیت های خود را به پیش ببرند.