به گزارش ایرنا ، سیدمحمد اعتماد اعجازی روز یکشنبه در بازدید از کتابخانه مرکزی اردبیل همچنین از اجرای طرح ویژه حضور دانشآموزان به همراه خانوادههایشان در کتابخانهها خبرداد و افزود: این طرح نیز با همکاری آموزش و پرورش و کانون کتابخانههای عمومی اجرا میشود.
وی ادامه داد: برخورد کتابداران با مراجعهکنندگان باید به صورت شایسته باشد و خدماتدهی ویژه به مراجعان همراه با تکریم در کتابخانهها مبنای کار باشد.
وی افزود: نیاز است کتابخانه تاریخی شیخ صفیالدین اردبیلی به عنوان مطالبه مفاخر فرهنگی منطقه احیا شود.
وی همچنین خواستار راهاندازی کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث و معارف در اردبیل شد و گفت: در این زمینه میتوانیم از ظرفیت واقفان و خیرین نیز استفاده کنیم.
فرماندار اردبیل خاطرنشان کرد: افزایش سرانه مطالعه بویژه با محوریت دانشآموزان مبنای کار است و دانشآموزان دوره اول متوسطه در اولویت قرار دارند.
فرماندار اردبیل بر استفاده از ظرفیت رسانه ملی ، رسانهها و فضای مجازی در ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و افزود: بزودی غرفه ثابت کتابخانه در محل نمایشگاه بینالمللی اردبیل برای ترویج فرهنگ کتابخوانی راهاندازی میشود.
تعداد کتابخانههای استان اردبیل ۸۳ باب (با یک میلیون جلد کتاب) است که ۶۵ باب از آنها زیر نظر مستقیم ادارهکل کتابخانههای عمومی اداره میشود و ۱۸ باب دیگر با مشارکت سایر ارگانها و نهادهای خصوصی و دولتی فعالیت میکند.