عیسی بابایی روز سهشنبه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این طرح در قالب راهاندازی زنجیره ارزش در پنج حوزه فرش، نوغانداری، زراعت چوب، شیلات و عسل از طریق مجتمع اقتصادی امداد و شرکتهای زیر مجموعه اجرا میشود.
وی گفت: در این زنجیرههای ارزش ، هزار و ۳۸۰ طرح برای ایجاد فرصتهای شغلی تدارک دیده شده که حوزه نوغانداری با ۸۰۰ طرح و فرش به تعداد ۵۰۰ طرح به ترتیب شاهد بیشترین سرمایهگذاری است.
راهبری شغلی، ایجاد طرح یا فرصت شغلی برای مددجویان با بهره گیری از کارآفرینان بیرون از مجموعه کمیته امداد است.
وی افزود: از ابتدای سال، ۸۷۶ طرح راهبری شغلی توسط این اداره کل در گلستان اجرا شد.
به گفته بابایی، سرمایه گذاری کمیته امداد گلستان در صنعت نوغانداری استان، اقدامی ابتکاری بوده و در این طرح تمامی فعالیت مربوط به این حوزه از قبیل توزیع رایگان نهاده های مربوطه از جمله تخم نوغان راهبری و محصول تولیدی برای جلوگیری از نفوذ دلالان و افزایش ارزش و درآمد پرورش دهنده، توسط کمیته امداد خریداری میشود.
وی بیان کرد: امسال با پرورش ۲ هزار و ۳۰۰ جعبه تخم نوغان به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال که به صورت رایگان در میان مددجویان پرورش دهنده پیله تر ابریشم توزیع شد ۴۴ تُن پیله تر به ارزش ۱۱۵ میلیارد ریال تولید و خریداری شد.
مطابق گزارش کمیته امداد گلستان، امسال تعهد اشتغال این نهاد در استان ۱۲ هزار و ۵۳۳ فرصت شغلی به ارزش سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بود که در قالب طرح های راهبری شغلی، هدایت شغلی، بسته تشویقی تعامل با کارفرمایان و اعطای وام و حمایت دانش بنیان در دست اجرا است.
از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی تعهد کمیته امداد گلستان ایجاد شد.
اداره کل کمیته امداد گلستان ۱۵۱ هزار و ۸۸۱ نفر در قالب ۸۰ هزار و ۳۱۴ خانوار را زیر پوشش خدمات این نهاد قرار دارد که براساس ظرفیت سنجی صورت گرفته، ۸۴ هزار نفر از مددجویان رده سنی ۱۸ تا ۶۵ سال مستعد سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال و خودکفایی هستند.