علیرضا میربهاء الدین روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این مدت ۱۸۳ نفر نجاتگر و کارکنان هلال احمر سیستان و بلوچستان در قالب ۳۶ تیم عملیاتی به همراه ۱۲ خودرو عملیاتی، خدمات مورد نیاز زائران را انجام دادند.
وی بیان کرد: همچنین در این مدت ۱۸۴ زائر پاکستانی به صورت سرپایی درمان، ۲۱ نفر در چادرهای هلال احمر اسکان، ۲۰۸ نفر از خدمات ایستگاه سلامت( تست قند وفشار خون) و ۱۹۰ نفر آموزش چهره به چهره از خدمات هلال احمر سیستان و بلوچستان بهرهمند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: سه هزار و ۶۴۰ عدد ماسک و ۴۸۳ محلول ضدعفونی بین زائران پاکستانی اعزامی به اربعین در این مدت توزیع شده است.
ورود بیشاز ۲۰ هزار زائر پاکستانی از مرزهای سیستان و بلوچستان به ایران
سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای مرداد ماه تاکنون ۲۰ هزار و ۱۵۲ زائر پاکستانی از طریق دو مرز میرجاوه و ریمدان وارد سیستان و بلوچستان شدهاند.
جواد قنبری اظهارداشت: از این تعداد ۱۱ هزار و ۲۹۷ زائر از طریق پایانه مرزی ریمدان شهرستان دشتیاری و هشت هزار و ۸۵۵ زائر از طریق پایانه مرزی شهرستان میرجاوه وارد استان شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه هماینک به همت دستگاههای مختلف و گروههای مردمی همه امکانات لازم برای رفاه حال زائران در ۲ پایانه مرزی استان فراهم شده، افزود: از ماهها قبل برنامهریزیها برای ورود زائران اربعین از مرزهای ریمدان و میرجاوه انجام گرفته بود و زیرساختهای لازم در این ۲ مرز بویژه مرز ریمدان احداث شد.
سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با توجه به شلوغی مرزها زائران پاکستانی به سمت مرزهای غربی نخواهند رفت و به مشهد و قم اعزام میشوند.
وی بیان کرد: میزان ورودی زائران پاکستانی از طریق پایانه مرزی میرجاوه نسبت به مدت مشابه آخرین مرحله ورود پیشاز شیوع بیماری کرونا حدود ۹۰ درصد کاهش داشته که علت اصلی آن وقوع سیل در کشور پاکستان است و در این حوزه نیز ما با عزیزان مان در کشور همسایه ابراز همدردی میکنیم.