سید سعید صفوی روز یکشنبه با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: پانزدهمین دوره جشنواره آش ایرانی نیمه دوم مهر امسال برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه مردم شهر زنجان استقبال خوبی از اجرای جشنوارهها دارند زنجان به شهر جشنواره تبدیل خواهد شد.
وی، با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی اضافه کرد: معرفی و شناساندن غذای سالم و بومی یکی از برنامههای اولویتدار میراثفرهنگی استان است.
این مسوول، با بیان اینکه غذاهای محلی میتواند سکوی پرشی برای جذب گردشگر باشد، ادامه داد: در جشنواره آش و غذاهای سنتی کشور، معرفی الگوهای گردشگری غذایی، گردشگری سلامت و گردشگری عشایری و نیز معرفی ظرفیتهای استانهای شرکتکننده مورد توجه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در کنار این جشنواره، جاذبههای طبیعتگردی و فرهنگی استان و صنایعدستی کل کشور هم بصورت گسترده معرفی خواهد شد.
صفوی با اشاره به شعار «زنجان میزبان مهربان» خاطر نشان کرد: رویکرد ما در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان برگزاری جشنوارهایی با موضوعات متنوع گردشگری است و از این پس جشنوارههایی به وسعت کل ایران برگزار خواهیم کرد.