ایلام- ایرنا- مدیر جمعیت هلال احمر ایلام از حادث شدن ۲ تصادف در عراق برای زوار ایرانی خبر داد که منجر به کشته شدن ۶ نفر و زخمی شدن ۲۲ نفر شده است.

غلامرضا علی محمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سانحه رانندگی اتوبوس زائران در شهر حله عراق چهار نفر فوت کرده و ۱۰ نفر مصدوم شدند.

وی افزود: همچنین در تصادف دیگر یک خودرو ون در شهر کوت عراق دچار حادثه شده که ۲ نفر فوتی داشته و ۱۲ نفر نیز زخمی شده اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام تاکید کرد: مصدومان تصادف حله به مهران منتقل شده اند ولی مصدومان کوت هنوز انتقال پیدا نکرده اند.

وی افزود: برای انتقال این افراد ۵۰ دستگاه آمبولانس به کشور عراق از مرز مهران اعزام شد که مصدومان حادثه اتوبوس به مرز مهران منتقل شدند و به بیمارستان امام حسین مهران اعزام شدند.