تهران-ایرنا- روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" در مقاله ای با اشاره به ابتذال سطح گفتمان سیاسی در بین سران رژیم صهیونیستی و تنزل آن به پایین ترین سطح ممکن نوشت: سیاستمداران اسرائیلی در سخنرانی ها و تبلیغات انتخاباتی خود ابایی از توهین و تخریب رقبا به عنوان ابزاری برای ارتقا و کسب مناصب بالاتر و شهرت ندارند.

به گزارش روز دوشنبه، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشت: فردی به نام یوسی کامیزا که مدعی است قبلا دستیار وزیر دارایی فعلی آویگدور لیبرمن بوده، اعلام کرده که حدود ۲۰ سال پیش، لیبرمن به او پیشنهاد صدهزاردلاری برای کشتن یک افسر ارشد پلیس اسرائیل داده است.

این روزنامه افزود: در مقابل لیبرمن به رد این ادعا اکتفا نکرده و تا آنجا پیش رفته که بنیامین نتانیاهو رهبر حزب رقیب خود را متهم کرده که پشت این برنامه اتهام زنی است و وی این کار را با هدف تخریب رقیب و نیز برای منحرف کردن توجه از هشدار رسمی کمیته تحقیقاتی میرون انجام داده است.

کمیته تحقیقاتی میرون در رژیم صهیونیستی درباره کشته شین 45 نفر از "یهودیان حریدی" در سرزمین های اشغالی در نتیجه ازدحام و ریختن بخشی از یک سکو در مراسمی درسال 2021 میلادی تحقیق می کند که اخیرا نتیاهو را از جمله مقصران وقوع این امر  دانسته است.

روزنامه جروزالم پست در ادامه نوشت: لیبرمن این ادعا علیه خود را (ادعای کامیزا را که نتانیاهو را صحنه گردان آن دانسته است) شیوه همیشگی نتانیاهو توصیف کرده و وی را "تفاله" خطاب کرده است.

این روزنامه صهیونیستی افزود: حزب لیکود در واکنش به این ماجرا، هرگونه ارتباط بین نتانیاهو و کامیزا را ​​تکذیب و ابراز امیدواری کرده که لیبرمن، برای ترور نتانیاهو یکصدهزار دلار پرداخت کند. لیکود افزوده است که لیبرمن  باید  دست از توهم بردارد و این اتهامات ربطی به لیکود و نتانیاهو ندارد.

جروزالم پست با تقبیح این گفتمان سیاسی بین سردمداران رژیم صهیونیستی نوشت که تصور نمی شد که این سخنان بین اعضای یک طبقه سیاسی مهم که وظیفه اداره امور "اسرائیل" را بر عهده دارند، رد و بدل شده باشد.

این رسانه صهیونیستی با اشاره به مساله ترور مطرح شده نوشت: نفس اشاره به این موضوع، حتی برای کسب امتیاز سیاسی، فراتر از هر عرف سیاسی است.

روزنامه جروزالم پست ادامه داد: به همین ترتیب، تفاله نامیدن یک نخست وزیر سابق نیز فراتر از همه مرزهای یک گفتمان سیاسی است. با توجه به بحران فراگیری فراروی اسرائیل، تبادل این ادبیات و فحاشیها، توهین به همه "اسرائیلی ها" است.

این روزنامه با اذعان به بحران ها و معضلات گسترده پیش روی رژیم صهیونیستی و حمله به سران این رژیم افزود: درحالی که با خطراتی از قبیل توافق هسته ای قریب الوقوع با ایران، افزایش قیمت سرسام آور مسکن، عرصه درهم و برهم سیاسی حاکم بر اسرائیل و افزایش عملیات مقاومت فلسطینی ها مواجه هستیم، مسئولان ما بر سر این مسائل پیش پا افتاده مشاجره می کنند؟

روزنامه جروزالم پست نوشت: اینکه اسرائیل تا دو ماه آینده، پنجمین انتخابات طی دوسال اخیر خود را برگزار می کند، به هیچ وجه نشانه دموکراسی نیست؛ اگر اشتغال ذهنی نامزدهای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و کابینه بعدی اینها باشد، تصور کنید که با نزدیک شدن به روز انتخابات چه خواهد شد!.

این روزنامه صهیونیست آرزو کرد: به جای این جنجالها، همه نامزدها توجه خود را به موضوعات مهم معطوف کنند و برنامه های خود را برای خروج اسرائیل از چالش های جدی داخلی و امنیتی ارائه دهند.

 روزنامه جروزالم پست در پایان با ابراز نگرانی از وضعیت سیاسی کنونی رژیم صهیونیستی نوشت: پیش از اینکه اسرائیل با این روند تکرار انتخابات، به یک مضحکه بین المللی تبدیل شود - عاقلانه تر این است که همه نامزدها قبل از طرح یک تئوری توطئه و تهمت جدید یا بار دیگر در افکار خود بازنگری کنند.