تهران- ایرنا- نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی با تکرار دوباره مواضع این رژیم علیه دستیابی به یک توافق احتمالی هسته ای با ایران درچارچوب مذاکرات وین برای رفع تحریم ها گفت که تل آویو بدنبال جلوگیری از وقوع چنین امری است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی امروز گفت که این رژیم کمپینی سیاسی برای ممانعت از احیای توافق هسته ای و جلوگیری از رفع تحریم ها را مدیریت می کند و کار هنوز پایان نیافته است.

او افزود: "اسرائیل اطلاعات جدیدی را درباره فعالیت ایران در سایت های هسته ای به اروپایی ها داده است".

مقامات رژیم صهیونیستی بیش از این نیز بارها تلاش کرده اند تا به هر نحوی شده از جمله طرح اتهامات واهی و ساختگی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، بر مذاکرات وین و توافق احیای برجام تاثیر منفی بگذارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در واکنش به بیانیه اخیر ترویکای اروپایی، با اشاره به سابقه همکاری و تعامل سازنده جمهوری اسلامی به عنوان یک عضو مسئولیت‌پذیر معاهده منع اشاعه با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بار دیگر بر لزوم اجتناب از سیاسی‌کاری و طرح اتهامات بی‌پایه علیه کشورمان تأکید کرد و یادآور شد که پیشرفت مذاکرات در بسیاری از مقاطع از جمله مقطع اخیر، نتیجه ابتکارات و ایده‌های جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی به طرف‌های اروپایی درباره تأثیرپذیری از فضاسازی‌ طرف‌های ثالثی که از ابتدا مخالف روند مذاکرات بوده و اکنون نیز با همه توان به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات هستند، هشدار داد.   کنعانی در این ارتباط افزود: باعث تاسف است که سه کشور اروپایی با این بیانیه نسنجیده، گام در مسیر رژیم صهیونیستی مبنی بر شکست مذاکرات گذاشته اند و بدیهی است در صورت تداوم چنین رویکردی، باید مسؤلیت نتایج آن را نیز بپذیرند.

وی با یادآوری انفعال طرف‌های اروپایی در ماههای اخیر و همچنین اقدام نابجا و سیاسی این کشورها در پایه‌گذاری قطعنامه در شورای حکام آژانس، گفت: به سه کشور اروپایی توصیه می‌شود به جای ورود به فاز تخریب روند دیپلماتیک، برای ارائه راه‌حل جهت پایان دادن به اختلاف نظرهای معدود باقی‌مانده نقش فعال‌تری ایفا کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ایران همچنان برای نهایی کردن توافق، اراده و آمادگی داشته و بر این اعتقاد است که در صورت وجود اراده لازم و پرهیز از اثرپذیری از فشارهای خارجی، امکان دستیابی سریع به توافق وجود دارد.