تبریز - ایرنا - معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: شعر و ادب و بزرگان و فرهیختگان ادبی شناسنامه و هویت مردم ایران زمین هستند و شاکله‌ ‌فرهنگ این مرز و بوم با شعر و ادبیات درهم تنیده است.

به گزارش سه شنبه ایرنا، حسن گلی در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت آغاز آیین‌های ویژه گرامیداشت روز ملی شعر و ادب فارسی، افزود: فرهنگ زمانی بالنده می‌شود که خالقان و پرورش دهندگان آن الگوی ملموسی برای مردم باشند و روز ملی شعر و ادب فارسی فرصتی برای معرفی این ذخایر ادبی ایران است.

وی اظهار داشت: روز ملی شعر و ادب فارسی محملی برای بازتعریف جایگاه شاخص و اهمیت شعر و ادب در میان مردم به عنوان مخاطبان اصلی فرهنگ بوده و آیین‌های ویژه گرامیداشت این روز از بیست و سوم شهریور در تبریز و شهرستان ها آغاز می شود.

معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این اداره کل اهتمام ویژه‌ای به تحقق عدالت فرهنگی در اقصی نقاط استان دارد، گفت:‌ انجمن‌های ادبی فعال در شهرستان ها به عنوان خاستگاه و سرمنشاء تولیدات ادبی، مکانی برای کشف و پرورش استعدادهای جوان محسوب می‌شوند.

گلی، ادامه داد: برگزاری آیین‌های روز ملی شعر و ادب فارسی در شهرستانها می‌تواند زمینه‌ساز آفرینش و ارایه‌ آثاری گرانسنگ در این حوزه و شناسایی جوانان فعال و مستعد در این زمینه باشد.

وی یادآوری کرد: این آیین ها با برگزاری نشست تخصصی و سخنرانی اساتید برجسته حوزه فرهنگ و ادب آغاز و آیین اختتامیه روز بیست و هشتم شهریور با حضور اصحاب فضل و فرهنگ و مسوولان کشوری و استانی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود.

گلی، گلباران مقبره استاد شهریار با حضور شعرا، ادبا، مسوولان و اقشار مختلف مردم و دهها برنامه‌ فرهنگی و هنری در شهرستانها را از جمله برنامه های گرامیداشت روز ملی شعر و ادب فارسی اعلام کرد.