حسین پیرموذن روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سامانه اطلس سرمایهگذاری، علاوه بر تسریع امور سرمایهگذاری، استعلامهای ۱۸ گانه را که مخل سرمایه گذاری استان بود حذف میکند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل با بیان اینکه سامانه اطلس سرمایه گذاری میتواند نخستین گام مثبت برای ایجاد دولت الکترونیک باشد، افزود: با راهاندازی سامانه اطلس سرمایهگذاری استان تمام سرمایهگذاران میتوانند شرایط را برای سرمایهگذاری در هر نقطه استان اردبیل بررسی کرده و اقدام به سرمایه گذاری در زمینههای مختلف کنند.
پیرموذن با اشاره به تهیه و تدوین آمایش صنعتی استانها بیان کرد: طی مصوبه هیات دولت و ابلاغ وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت صمت، استانها موظف هستند آمایش صنعتی هر استان را تدوین و تبیین کنند و در دستورالعمل این بخشنامه، استان اردبیل نیز باید ۳۰ واحد مورد نیاز و آمایش شده استان را تبیین و در شورای گفتوگو مصوب و ابلاغ کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل ادامه داد: در راستای اجرای این دستورالعمل باید تیم کارشناسی برای تعیین این ۳۰ طرح و مشوقهای اجرای آن را مشخص کرده و وظایف هر دستگاه را احصا کند.
پیرموذن با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان گفت: اتاق بازرگانی با برگزاری کسب و کارهای نوین و احصای نیازهای دانشپایه واحدهای تولیدی در راستای دانشبنیان شدن تولید استان پیشقدم شده تا از سرمایهگذاران بخش خصوصی در این زمینه حمایت کند.
وی افزود: انتظار این است در سالی که تحت عنوان تولید دانشبنیان و اشتغالآفرین نامگذاری شده است، شرایط و زیرساختها برای فعالیت دانشبنیان بخش خصوصی بیش از گذشته فراهم شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه یکهزار و ۴۵ واحد تولیدی با اشتغال افزون بر ۲۵ هزار نفر و سرمایهگذاری بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد ریال در استان اردبیل فعال است، افزود: باید بستر و زمینه سرمایهگذاری برای ورود این واحدها در تولید دانش بنیان فراهم شود.