علی رجبی وندچالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ورود این تعداد گردشگر تابستانی به مازندران را « رکوردشکنی » نسبت به دوره مشابه سال گذشته توصیف کرد و افزود : از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ماه سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی تنها حدود ۳.۵ میلیون نفرشب گردشگر در مازندران اقامت رسمی داشتند.
وی با توضیح این نکته که مقصد بیش از ۹۵ درصد از گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به مازندران سفر میکنند، سیاحت در سواحل مازندرانی خزر است ، گفت : با برنامهریزی و تلاشهای انجام شده در ماههای گذشته ۹۸۰ نفر از هموطنانی که در دریا در حال غرق شدن و جان باختن بودند، باتلاش ناجیان غریق نجات یافتند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با بیان این که موج ورود گردشگران به مقصد دریای مازندرانی خزر همچنان ادامه دارد ، افزود : با هدف افزایش امنیت و آرامش هموطنان در سواحل ، طرح ساماندهی سواحل که همه ساله در پایان شهریور ماه به پایان میرسید ، امسال تا هفته اول مهر ماه ادامه دارد.
رجبی با اشاره به طرح آزادسازی سواحل دریای خزر با دستور رئیس جمهور، گفت : با وجود این که با اجرای این طرح نقاط خطرپذیر دریای مازندران از ۳۷۰ نقطه به ۴۲۰ نقطه افزایش یافت و دسترسی گردشگران به دریا افزایش یافت ، اما عملکرد ناجیان غریق برای کنترل امنیت و آسایش سواحل استان ارزنده است.
به گزارش ایرنا ، مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.