تهران - ایرنا - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، اربعین را سبک زندگی «امنیت‌آفرین» و «الگوساز» برای همه بشریت دانست که علاوه بر زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا و قیام عاشورا در فضای آن فقط خیر، خوبی، نشاط، حرکت، عشق، خدمت و احترام به یکدیگر وجود دارد.

به گزارش ایرنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، اصغر جهانگیر ضمن گرامیداشت اربعین به عنوان فلسفه زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا و مکتب عاشورا افزود: امروز فضای کشور فضای عرض ارادت به ساحت نورانی سیدالشهدا و شهدای کربلا است. ملت ما، ملت امام‌حسین(ع)  است و با تأسی به مکتب عاشورا گزینه «مقاومت» و تلاش برای حفظ ارزش‌های دینی، اسلامی و اخلاقی را برگزیده و نقشه‌های دشمنان را نقش برآب کرده است.

وی با اشاره به اینکه رویه رسانه‌های غربی و مدعیان آزادی و دموکراسی، سانسور گردهمایی بزرگ و راهپیمایی میلیونی اربعین است، اظهارداشت: صحنه‌های شور و عشق زائران اربعین، همدلی و برادری ملت‌های مختلف در کمک به یکدیگر، اطعام مهربانانه به زائران، ایثار و فداکاری برای خدمت به همدیگر، یکی شدن دو ملت ایران و عراق و جمع شدن جمعیتی میلیونی که در دنیا نظیر ندارد؛ همه و همه نشان از آن است که اربعین علاوه بر زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا و قیام عاشورا، یک سبک زندگی و یک مدینه فاضله‌ای است که در فضا و اتمسفر آن فقط خیر، خوبی، نشاط، حرکت، عشق، خدمت و احترام به همدیگر وجود دارد و این همان نقطه‌ای است که بشریت همواره در آرزوی آن بوده است.

معاون اجتماعی قوه قضاییه با اشاره به اینکه مسئله «امنیت اجتماعی» یک مسئله مهم و راهبردی برای جوامع است، بر استفاده از پیشگیری‌های فرهنگی جرائم و تقویت عنصر اخلاق و ایمان در جامعه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری‌ها تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: هر چند قانون خوب و اجرای آن نقش مهمی در پیشگیری از جرایم دارد و این موضوع باید مورد توجه باشد ولی به موازات این موضوع، باید بر اخلاق در جامعه و تقویت آن تمرکز کرد. در این میان، سبک زندگی یک مقوله موثر و بی‌بدیل در کنترل و مهار جرایم و بزهکاری‌ها است.

دبیر شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم کشور اظهار داشت: هر قدر سبک زندگی ایرانی - اسلامی در جامعه تقویت شود؛ بدون شک بستر و زمینه‌های جرایم و بزه‌های مختلف در جامعه کمرنگ می‌شود؛ بسیاری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی و حجم و میزان بزه‌هایی که اتفاق می‌افتد قطعا زیبنده جامعه اسلامی نیست.

وی خاطرنشان کرد: بررسی آمار و ارزیابی‌های ما در حوزه پیشگیری از جرایم، نشان می‌دهد به شدت نیازمند بهره‌گیری از فضاهای معنوی و اخلاقی در جامعه و تقویت سبک زندگی ایرانی - اسلامی هستیم و دستگاه‌های ذی‌ربط و متولیان باید به صحنه بیایند و رسالت و وظایف قانونی خود را در این باره انجام دهند.