به گزارش ایرنا، جعفر توان روز پنجشنبه در جمع فعالان اقتصادی، صادرکنندگان، پیله وران، رییس و اعضای اتاق بازرگانی و جمعی از هیات مدیره تعاونی های مرزنشین شهرستان سقز اظهار داشت: بازارهای تجاری و بسترهای صادرات و واردات، ظرفیت های خوبی برای شکوفایی اقتصادی است که از این پتانسیل، غفلت نکرده ایم.
وی افزود: دولت از سرمایه گذاری در عرصه کشاورزی، دامپروری، معادن، صنایع تبدیلی و فرآوری های معدنی، راه اندازی پایانه محصولات صادراتی و گلخانه های بزرگ مقیاس حمایت می کند.
فرماندار سقز با بیان اینکه بازگشایی بازارچه سیف از وعده های رییس جمهور است، اضافه کرد: برای استفاده از این ظرفیت اقتصادی، به جد پیگیر هستیم.
وی بر همفکری و تعامل بیشتر فعالان اقتصادی و بخش خصوصی، تاکید کرد و گفت: راه اندازی طرح های بزرگ اقتصادی، در سایه تعامل و همدلی، به ثمر خواهد نشست.
در این نشست، اعضای اتاق بازرگانی سقز بر بازگشایی مرز سیف، راه اندازی گمرک و آزمایشگاه مجهز صنایع غذایی، کاهش بروکراسی اداری و ضرورت تسلط جامع مدیران اقتصادی بر قوانین، تسهیلگری در جوایز تشویق صادرات و پیگیری تکمیل بسترهایی چون انبارهای مجهز بازارچه باشماق تاکید کردند.
جزیره ای عمل کردن در حوزه تولید، به ضرر تولیدکننده و مصرف کننده است
فرماندار سقز همچنین در نشست با مدیران جهاد کشاورزی، دامپزشکی و تعاون روستایی، هیات مدیره تعاونی مرغداران و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کشتارگاه ماد مرغ با اشاره به کامل بودن زنجیره تولید گوشت مرغ، خواستار تعامل بین بخشی این مجموعه برای تولید گوشت سفید، جلوگیری از افزایش قمیت و تعدیل قیمت ها شد.
توان با اشاره به مشکلات صنعت مرغداری در شهرستان سقز، افزود: این صنعت، به عنوان یک منبع بزرگ درآمد، تاثیر مستقیمی بر سبد غذایی مردم و اشتغالزایی دارد.
وی یادآور شد: به دلیل مسایل بهداشتی و تعدیل قیمت ها، ساماندهی و جمع آوری مرغ زنده، جوجه ریزی مرتب و نظارت بر عملکرد مرغداری ها، نقشی مهم در تنظیم بازار گوشت سفید دارد و این روند و فرایند باید مداوم رصد شود.
فرماندار سقز اظهار داشت: پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و گران شدن نهاده های دامی از دغدغه های مرغداران است که به جد پیگیری خواهد شد.
شهرستان سقز در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.