دکتر محمدرضا اکبری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین تنها ۴۲ درصد کودکان ۵ تا ۱۲ سال خراسان شمالی دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
وی افزود: این در حالی است که تزریق واکسیناسیون کودکان در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور از بهمن ماه ۱۴۰۰ آغاز و ۶۸ هزار کودک ۵ تا ۱۲ ساله واجد تزریق واکسن کرونا در استان شناسایی شده است.
اکبری با تاکید بر اینکه والدین به شایعات واکسیناسیون کودکان توجهی نکنند، گفت: والدین باید به کارشناسان بهداشت و حوزه سلامت، اعتماد و برای واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند زیرا که واکسنهای در نظر گرفته شده برای کودکان به هیچ عنوان عوارضی ندارد و آزمایشهای بالینی را طی کرده است.
معاون بهداشتی علوم پزشکی خراسان شمالی، با بیان اینکه کاهش آمار ابتلا به کرونا نباید به معنای عادی انگاری تلقی شود، گفت: به مدد واکسیناسیون عمومی گسترده از آمارهای نگران کننده کرونا در موج هفتم جلوگیری شد و اکنون نیز میزان بستری و فوتی ناشی از ابتلا به این بیماری در استان روندی کاهشی دارد.
اکبری اضافه کرد: بیشترین میزان ابتلا به کرونا در موج هفتم افراد واکسن نزده و یا کسانی بودند دُز یادآور را تزریق نکرده بودند بنابراین به شهروندان توصیه می شود که ۶ ماه پس از تزریق دُز سوم برای دریافت دُز چهارم به مراکز بهداشتی استان مراجعه کنند.
وی یادآور شد: براساس آخرین آمارها حدود ۱۲ درصد جامعه هدف در استان دُز چهارم، ۶۰ درصد دُز سوم، ۸۸ درصد دُز دوم و ۹۷ درصد نیز دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
اینک ۷۹ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان خراسان شمالی بستری و تحت مراقبت های پزشکی قرار دارند.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، شهرستان های مانه و سملقان، جاجرم، رازوجرگلان، بجنورد، شیروان و فاروج در رنگبندی زرد و اسفراین و گرمه نیز در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد.
براساس اعلام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تا به امروز ۲ هزار و ۲۴۲ نفر قربانی داشته است.