حجت فضلعلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با انجام ۵ هزار و ۲۱۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی، از ابتدای امسال ۵۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده که ارزش ریالی این تعداد پرونده بیش از ۸۴ هزار و ۹۱۴ میلیارد ریال است و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در حوزه گشتهای مشترک نظارت و بازرسی با سایر دستگاههای نظارتی ۳۹۵ مورد بازرسی انجام شده که تعداد ۴۰۰ برگ گزارش تخلف به ارزش بیش از ۷۶ هزار میلیارد ریال تشکیل شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پاکدشت با اشاره به تشکیل دو فقره پرونده تخلف در حوزه مبارزه با کشف کالای قاچاق افزود: از ابتدای امسال ۳۴۴ مورد بازرسی در حوزه مبارزه با کشف کالای قاچاق صورت گرفته دو پرونده در این زمینه با ارزش ۳۵۳ میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی هدف از نظارت و بازرسیها را حمایت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از افزایش قیمتها عنوان کرد و افزود: بیشترین تخلفات صورت گرفته در واحدهای مختلف را شامل عرضه خارج از شبکه، تقلب، درج نکردن قیمت، فروش اجباری، کم فروشی و گران فروشی در حوزه نان، روغن، شکر، و خدمات مشاور املاک اعلام کرد.
فضلعلی از صدور بیست پروانه صنعتی و اشتغال ۳ هزار و ۶۳۳ نفر در این حوزه، طی شش ماه نخست امسال خبر داد و افزود: در حوزه صنعت با صدور ۱۷ جواز برای ۵۳۱ نفر اشتغال صورت گرفته که ۵۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته است.
این مسئول از صدور و تمدید ۲۹۳ پروانه کسب در حوزههای مختلف خبر داد و افزود: از مجموع ۲۹۳ پروانه کسب، ۱۱۴ پروانه توزیعی، ۶۶ پروانه خدمات فنی، ۶۲ پروانه خدماتی و ۵۱ پروانه تولیدی صادر و یا تمدید شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ۷ پروانه کسب ایثارگری نیز صادر شده است.
فضلعلی با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار و ۴۱۳ واحد صنفی دارای پروانه کسب اظهار داشت: ۵ هزار ۸۶۳ واحد توزیعی، ۳ هزار ۴۵۸ واحد تولیدی، ۲ هزار و ۷۸۵ واحد خدماتی و ۲ هزار و ۳۰۷ واحد خدمات فنی زی نظر ۱۷ اتحادیه فعالیت میکنند.
وی یادآور شد: در حوزه فرش دستبافت ۲۳ مجوز از ابتدای امسال صادر شده و ۷۳۱ قالیباف فعال در این حوزه مشغول هستند که از این تعداد ۵۹۶ نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
شهرستان پاکدشت با سه شهر پاکدشت، شریفآباد و فرونآباد و ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع است.