به گزارش ایرنا از اوقاف، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی در حاشیه بازدید از موکب های این سازمان در عتبات عالیات اظهار داشت: اکنون که سالیان متمادی از سقوط صدام گذشته و آن نظام استبدادی از جغرافیای عتبات رخت بر بسته، مشاهده میکنیم که مردم عزیز عراق چگونه میزبانی قوی از محبین امام حسین (ع) انجام میدهند.
وی گفت: در مسیر راهپیمایی اربعین مردم عراق چگونه زوار را با اصرار به منازل خودشان دعوت میکنند و با افتخار لباسهای غبارگرفته آنها را شسته و کفشهایشان را تعمیر میکنند؛ این حکایت از آن عزم بالای دینی است که پس از تسلط سیاسیشان بر این جغرافیا به منصه ظهور میرسانند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه رابطه مردم ایران اسلامی با مردم عراق قوی و منسجم شده است، افزود: اینکه در مدت محدودی چندین میلیون نفر به کشوری بیایند و به کشور خودشان برگردند، زیرساختی قوی میخواهد که مهمترین آن، عزم دو ملت و دو کشور است که این اتفاق را رقم میزند؛ انشاءالله در آینده تسهیلات بیشتری صورت گیرد و این امکانات توسعه یابد و اعتاب را بتوانند از لحاظ ساختمانی، معماری و حجم فضای کالبدی بیشتر کنند.
حجتالاسلام خاموشی با بیان اینکه اینجا بزرگترین تابلوی ایثار است، تصریح کرد: افراد از جان و مال خودشان در این مسیر استفاده میکنند؛ بنده این رابطه گرم را نوید آینده خوبی برای محبین اهلبیت (ع) و جغرافیای سیاسی اهلبیت (ع) در سراسر جهان میدانم که یکی از مهمترین تابلوهای آن اربعین است.
وی تاکید کرد: اربعین برای تمدنسازی و روشمندکردن زندگی بر اساس غایت امام حسین (ع) شکل بسیار زیبایی گرفته و معتقدم مدینه فاضله همینجاست.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه جریان وقف باید برای فرهنگسازی و قویتر کردن آرمان و اهداف اسلام ناب ایفای نقش کند، گفت: بنده به مواکب سازمان اوقاف که در عراق، ایران، مرزها و اعتاب مقدسه و مواکبی که در مراسم جاماندگان اربعین به مردم خدمترسانی کردند، خداقوت میگویم؛ این خدمترسانیها یک گزارش به مردمی است که میخواهند بدانند ما در گذشته چه کردیم و اجرای نیتها در حال حاضر چگونه انجام میشود.
حجتالاسلام خاموشی با اشاره به تصاویر شهدا و شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای محور مقاومت در طول مسیر نجف به کربلا، یادآور شد: امیدوارم این مسیر قویتر باشد و این پرچم تا ظهور امام زمان (عج) پیش برود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مقدمه ظهور شناسایی بیشتر امام حسین (ع) در سراسر جهان است؛ در حال حاضر در آسیای میانه، آفریقا، قاره آمریکا و اروپا مسیر هموار شده است و پرچم امام حسین (ع) روز به روز در حال اهتزاز بیشتر است.