به گزارش ایرنا، خبرگزاری "سما" در شماره امروز (یکشنبه) خود به تلاش های رژیم اشغالگر قدس جهت جلب حمایت کشورهای غربی از مواضع سیاسی این رژیم پرداخت و به اخیر سفر "یائیر لاپید" نخست وزیر صهیونیستی به پاریس و برلین اشاره کرد و نوشت که لاپید با "سرخوردگی" از این سفر بازگشت زیرا او سعی داشت تا کشورهای اروپایی همسو با سیاست خارجی این رژیم درخصوص برخی از مسائل، جهت گیری و موضع گیری کنند، اما تل آویو دریافت که آنها نسبت به آینده این امر بیمناک و نگران هستند.
این خبرگزاری از درگیری صهیونیست ها با فلسطینیان، موضوع توافق هسته ای با ایران، پیشبرد توافق های سازشکارانه رژیم های عرب با تل آویو و در نهایت اتکای اروپا به رژیم اسرائیل به عنوان منبع انرژی و گاز به عنوان جایگزین روسیه به عنوان برجسته ترین مسائلی نام برد که لاپید در صدد جلب حمایت کشورهای اروپایی درباره آنها بود.
خبرگزاری سما با اشاره به سفر لاپید به پاریس و برلین ظرف مدت فقط دو ماه تحت عنوان اصلی "گفت وگوهای هسته ای با ایران" خاطرنشان کرد: این دو سفر در بردارنده محتوای کاملا متفاوتی بود، اما نقطه اشتراک آنها این بود که بنا بر ارزیابی های تحلیلگران سیاسی، اهداف این دو سفر به هیچ وجه محقق نشد، زیرا بر اساس تحلیل های یاد شده قرار بود با توجه به رابطه شخصی لاپید با "امانوئل مکرون" رئیس جمهور فرانسه اولین سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به پاریس در ژوئیه گذشته با نتایج شگفت انگیزی همراه شود، اما نتیجه به دست آمده از این سفر برای اسرائیل کاملا ناامیدکننده بود.
"آنا براسکی" خبرنگار روزنامه صهیونیستی معاریو در امور سیاسی در همین رابطه تاکید کرد: "لاپید نتوانست حمایت فرانسه جهت ناکام گذاشتن توافق هسته ای گروه ۱+۴ با ایران و همچنین کسب حمایت پاریس از مواضع تل آویو در خصوص مذاکرات درباره ترسیم مرز دریایی با لبنان را به دست آورد. "
براسکی افزود: اما در ارتباط با سفر اخیر لاپید به برلین باید گفت که هدف اصلی آن حول محور فروش سامانه پدافند هوایی "آرو ۳" تمرکز یافت، اما با واکنش سرد و محافظه کارانه و رسمی طرف آلمانی خود یعنی "اولاف شولتز" صدراعظم این کشور مواجه شد تا آنجا که لاپید حتی با تبسم ها و در آغوش کشیدن وی نتوانست یخ چهره او را آب کند و بر موضع آلمان در خصوص ایران تاثیر بگذارد.
خبرنگار معاریو ادامه داد: نکته جالب توجه در سفر لاپید به آلمان این بود که در هنگام نواخته شدن سرود (رژیم) اسراییل در برلین، تظاهرکنندگان هوادار فلسطین در آن سوی نرده ها علیه اسرائیل شعار سر دادند و پرچم های فلسطین را به نشانه اعتراض به سفر لاپید برافراشتند.
به گفته براسکی، نخست وزیر رژیم اسرائیل در سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی با آلمان جدیدی مواجه شد که همانند سایر کشورهای اروپایی دستخوش تغییر و تحولات چشمگیری قرار گرفته است.
این خبرنگار صهیونیست خاطرنشان کرد: لاپید با در دست داشتن کارت ایران وارد دفتر کار شولتز شد، اما با رهبری مواجه شد که کاملا سرگرم و مشغول و درگیر جنگ اوکراین است که از پیامدهای وخیم چنین جنگی بر واقعیت موجود اروپا و جامعه جهانی بیمناک است. در واقع لاپید با صدراعظمی مواجه شد که اذعان داشت آلمان با واقعیت جدید و دشواری روبرو گردیده است.
بر اساس این گزارش، لاپید جهت سخن گفتن در مورد ایران رهسپار برلین و قبل از آن پاریس گردید، اما با درک روشنی از مسائل به تل آویو بازگشت که برای "اسراییلی ها" ناامید کننده بود. او درک کرد که اروپا به طور کلی و فرانسه و آلمان به طور خاص حاضر نیستند منطق تل آویورا بپذیرند که مدعی است "تهدید ایران شبیه تهدید روسیه علیه کشورهای غربی است. "