به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی عبداللهی روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان البرز افزود: طبق آمار مهرماه امسال ۵۶۰ هزار دانش آموز در کلاس های درس استان حضور می یابند.
وی ادامه داد: استان البرز در سرانه های آموزشی، استان سی ام کشور است بر این اساس برای جبران کاستی ها در سفراستانی رییس جمهور ساخت ۱۰۰ مدرسه در مرحله اول با تعامل دولت و خیرین در دستور کار قرار دادیم.
عبداللهی گفت: طی رایزنی های صورت گرفته مقرر شد این تعداد را به ۲۰۰ مدرسه برسانیم و اکنون ۶۵ مدرسه در حال ساخت، ۶۴ زمین جانمایی شده و در مهرماه امسال نیز ۲۶ مدرسه افتتاح می شود.
استاندار البرز افزود: درصدد هستیم با توجه به نگاه ویژه ای که در دولت سیزدهم شکل گرفته، در خصوص ارتقا سرانه های ورزشی مدارس نیز اقدامات لازم صورت گیرد.
وی از مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز خواست تا طی چند روز آینده در خصوص راه اندازی اداره آموزش و پرورش شهرستان چهارباغ اقدام کند.
استاندار البرز با اشاره به جایگاه معلمان در جامعه، افزود: پیشرفت، تعالی و ترقی جامعه در گرو تلاش ها و حضور پویای معلمان است.
وی ادامه داد: تکریم معلمان همواره مورد تاکید است چراکه آنان راه انبیا و اولیا را در پیش گرفته اند و از جایگاه والایی بین مردم در جامعه برخوردار هستند.
عبداللهی گفت: باید برای تامین مطالبات و نیازهای این قشر ارزشمند در جامعه با اهتمام و تمرکز ویژه ای اقدام کنیم چراکه تعلیم و تربیت نسل های مختلف جامعه در دستان آنهاست؛ به طور حتم معلمان باید با آرامش خاطر به آموزش و پرورش دانش آموزان بپردازند.
وی افزود: قرارگاه مسکن با هدف تامین مسکن برای مردم استان البرز راه اندازی شده از این رو ضرورت دارد که آموزش و پرورش استان نسبت به راه اندازی تعاونی های جدید مسکن فرهنگیان و طرح موانع تعاونی های پیشین، اقدام کند.
استاندار البرز گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید باید خانواده ها و دانش آموزان بی بضاعت شناسایی شوند و با کمک خیرین در خصوص تامین نیازهای آنها تدابیر لازم اتخاذ شود.
وی افزود: براساس اراده و اهتمامی که در استان البرز شکل گرفته و موضوعات آموزش و پرورش به اهم برنامه های استان تبدیل شده ، انتظار می رود که همراهی های لازم از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان برای ارتقا شاخص ها صورت گیرد.
عبداللهی با تاکید بر ضرورت مهارت افزایی در دانش آموزان، گفت: باید هنرستان ها و مدارس فنی و حرفه ای استان البرز به جایگاه حقیقی خود دست یابند تا در آینده نزدیک افرادی ماهر و فنی را برای اشتغال در شهرک های بزرگ صنعتی استان، داشته باشیم.
وی افزود: فرهنگسازی در حوزه اشتغال نیز امری ضروری است چراکه بکارگیری تمامی فارغ التحصیلان در امور اداری و ستادی، مقدور نیست بلکه افراد باید با استفاده از مهارت های خود به شغلی مناسب با درآمد و فرصت برای خلاقیت، برسند.
استاندار البرز با اشاره به آسیب های آموزش در فضای مجازی به ویژه در دوران شیوع کرونا، گفت: در این دوران، کیفیت آموزش ها کاهش یافت و البته الگوهای نامناسبی از تحصیل نیز در ذهن دانش آموزان شکل گرفته بنابراین باید صاحب نظران و متولیان آموزش و پرورش در خصوص جبران این خسارت های طرح و برنامه بدهند.
وی افزود: دغدغه های تامین سخت افزارها و ایجاد بسترهای تحصیل برای دانش آموزان، پرورش و تربیت را قدری تحت تاثیر قرار داده از این رو این مقوله مهم نیاز به بررسی، نظریه پردازی و اجرای برنامه های ویژه ای دارد.
عبداللهی گفت: ضرورت دارد که خانواده ها ارتباط تنگاتنگی را با مدارس برقرار کنند و از سویی دانش آموزان و خانواده ها در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها دخیل شوند.
وی تاکید کرد: باید فضاهای گفت و گو و تعامل در مدارس شکل بگیرد و با همفکری و خرد جمعی، نسبت به پرورش نسل آینده اقدام کنیم.