نوشهر- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های تنکابن، رامسر و عباس آباد در محلس شورای اسلامی گفت : اگر خواهان تقویت زیرساخت های بخش گردشگری غرب مازندران هستیم باید تعامل بین دستگاه ها در سطوح مختلف ایجاد شود.

سید شمس الدین حسینی روز دوشنبه در حاشیه بازدید مسوولان استانی از منطقه گردشگری چشمه کیله تنکابن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بهره برداری از جنگل ها در حوزه گردشگری نیازمند تعامل با محیط زیست و منابع طبیعی است تا سرمایه گذاری در این بخش به سهولت انجام شود.
وی اظهارداشت: باید چارچوب های گردشگری طبیعت از سوی منابع طبیعی تعریف شود تا طرح های ارائه شده برگشت نخورد.
حسینی با بیان این که رفع این مشکل با گفت و گو و تعامل امکان پذیر است، تصریح کرد: باید نشستی با سازمان منابع طبیعی در این زمینه داشته باشیم تا موضوعات بررسی و ملاحظات مربوط رعایت شود.
به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، شهرستان های غرب مازندران از تعامل نداشتن بین دستگاه ها رنج می برد و باید تلاش شود تا این تعامل لازم شکل بگیرد.
وی یادآور شد: در آینده نزدیک همایش سرمایه گذاری در غرب مازندران برگزار خواهد شد تا زمینه برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی فراهم گردد.

شهرستان های نور، نوشهر ، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن، رامسر با افزون بر یک میلیون نفر جمعیت در غرب مازندران واقع شده است، این منطقه به خاطر قرار گرفتن در موقعیت خاص جنگلی، کوهستانی و ساحلی یکی از مناطق بی نظیر گردشگری ایران و جهان محسوب می شود.

این مناطق بکر و طبیعی و زیبا به گفته کارشناسان حوزه گردشگری ، بهشت گردشگری ایران است که سالانه پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر از اقصی نقاط دنیا و ایران است. 

 غرب مازندران از دیرباز تاکنون به علت برخورداری از موقعیت های ممتاز جنگل های سرسبز منطقه هیرکانی، دریای خزر ، آثار تاریخی و طبیعی مانند قلعه مارکوه ، کاخ موزه، مجموعه آبگرم معدنی در رامسر، تپه کلار کلاردشت، حمام های تاریخی در عباس آباد و وجود ۲ فرودگاه نوشهر و رامسر و صدها مورد جاذبه های گردشگری، خاستگاه  مسافران داخلی و خارجی به ویژه شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس بوده است. 

در زمان حاضر شهرستان های گردشگری غرب مازندران به خاطر نداشتن برنامه توسعه با ترافیک سرسام آور و چالش ها و کمبودهای زیرساختی نظیر آب ، برق ، گاز، مخابرات و راه  مواجه است.

به اعتقاد کارشناسان غرب مازندران دارای ظرفیت های بی بدیل در حوزه گردشگری ، میراث طبیعی و ساحلی و حتی کشاورزی است که متاسفانه از ادوار مختلف تاکنون برای شکوفایی آن به معنای واقعی برنامه ریزی اصولی نشده است.

این کارشناسان همچنین اظهارامیدواری کردند ظرفیت های یادشده به طور قطع با هدف توسعه صنعت گردشگری و اشتغالزایی در دولت جهادی سیزدهم شکوفا می شود و مسوولان نهادهای مربوط با تدوین نقشه راه علمی به بی توجهی های ادوار گذشته نیز پایان خواهند داد.