شیراز-ایرنا-مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس فارس گفت:در راستای اجرای بخشی از سند مهندسی فرهنگی استان و مقابله با عملیات رسانه‌ای دشمن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس آماده پذیرش و اجرای اردوهای فرهنگی ویژه نوجوانان، جوانان و خانواده‌های کارکنان ادارات و دستگاه‌ها است.

بر اساس گزارش دریافتی یکشنبه شب ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی جهرمی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: در راستای اجرای بخشی از سند مهندسی فرهنگی استان و مقابله با عملیات رسانه‌ای دشمن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس فارس آماده پذیرش و اجرای اردوهای فرهنگی ویژه نوجوانان، جوانان و خانواده‌های کارکنان ادارات و دستگاه‌ها است.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس فارس ابتدا بیان کرد: اینکه در کشور موزه‌های دفاع مقدس به عنوان مراکز فرهنگسازی گسترش یافته به برکت منویات رهبرمعظم انقلاب و تاکیدی بود که بر اهمیت موزه‌های دفاع مقدس داشتند.

کوشکی با بیان اینکه موزه دفاع مقدس فارس از سال ۷۷ پایه‌ریزی شد و به مرور تجهیز شد خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال ۱۴۰۲ مجموعه موزه دفاع مقدس فارس به عنوان یک مکان فرهنگی فاخر تکمیل شود تا با زبان و بیانی نو و ادبیاتی بروز به مدد تکنولوژی های جدید، راوی بخشی از رشادت‌ها و از جان گذشتگی‌های رزمندگان ما در ۸ سال دفاع مقدس باشد.

این پیشکسوت دفاع مقدس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فارس را پیشرو و در قله دانستند افزود: به عنوان یک استان فارسی به خودم می‌بالم که خادم استانی هستم که رهبر معظم انقلاب آن را اینگونه توصیف کرده است.

کوشکی افزود: فارس از این حیث که مأمن ۱۵ هزار شهید دفاع مقدس است رتبه سوم کشور، از این جهت که مهد ۲۷۶ هزار رزمنده دفاع مقدس است رتبه سوم کشور، از این باب که سرای ۴۲ هزار جانباز جنگ تحمیلی است رتبه دوم کشور، به جهت حضور دو هزار و ۲۰۰ آزاده گرانقدر رتبه هفتم و از این جهت که آرامگاه ابدی ۳۸۵ شهید گمنام در ۱۴۰ نقطه شیراز است رتبه سوم کشور را دارد و از نظر تمام معیارها از شاخص و میانگین کشوری بالاتر است.

مدیر موزه دفاع مقدس فارس در خصوص این مرکز نیز گفت: موزه دفاع مقدس فارس دارای یک ساختمان گالری اصلی و جدید است که دور آن با ۴۲ هزار پلاک مزین به نام و مشخصات شهدا و جانبازان استان زینت داده شده و ساختمان آن توسط هنرمندان در حال هنرآرایی است و در نوع خود به عنوان یک المان بی نظیر است و در کل این موزه نیز ۷۰ طرح و سوژه دفاع مقدسی وجود دارد و سوم خرداد ۱۴۰۲ اقتتاح می‌شود.

وی در خصوص برنامه‌های استانی هفته دفاع مقدس نیز گفت: ۱۵ هزار برنامه برای این ایام در استان فارس پیش بینی شده که حدود ۱۲ هزار مورد آن را پایگاه‌های مقاومت شهرستانها انجام می‌دهند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس اظهار کرد: مهمترین محورهای این هفته نیز رونمایی از ۸ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس، جهاد تبیین با محوریت دفاع مقدس، رزمایش فرهنگی تربیتی در حضور والدین شهدا یا همان سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا، تکریم ۱۰۰ هزار ایثارگر و پیشکسوت دفاع مقدس، برپایی نمایشگاه و یادواره شهدا و نمایش میدانی، تبلیغات و فضاسازی محیطی و دعوت  همه دستگاهها از پیشکسوتان جهت تجلیل از آنها است که برای تجلیل از پیشکسوتان، استاندار محترم مبلغ ۲ میلیارد اعتبار قرارداده که بین شهرستانها توزیع می‌شود.