حجت الاسلام کاظم حریف روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعدادی از کاروان های پیاده روستایی از جمله ملاباقر و رزمغان حرکت خود را روز گذشته آغاز کردند که ۶ روز در مسیر ۲۰۰ کیلومتری را با پای پیاده طی می کنند.
وی با بیان اینکه کاروان های سواره شهرستان هم برای شرکت در آیین های آخر ماه صفر به مشهد مقدس اعزام می شوند، خاطرنشان کرد: آمار دقیقی از این کاروان ها در دست نیست و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
حجت الاسلام حریف ادامه داد: هفت موکب برای زائران و ۲۰ حسینیه و مسجد در طول مسیر از روستای رضا آباد غربی تا برزل آباد این شهرستان برای پذیرایی و استراحت زائران دایر است و روحانی، پزشک، پرستار، نیروهای امدادگر و انتظامی در این موکب ها مستقر و به زائران خدمات ارایه می دهند.
وی عنوان کرد: جهت ارایه خدمات بهتر به زائران در طول مسیر، چهار موکب توسط هلال احمر شهرستان با داشتن امکانات و تجهیزات پزشکی اقدام به ویزیت و داروی رایگان، فشارخون و کمک های اولیه می کنند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شیروان گفت: سه ایستگاه سلامت در سه نقطه مختلف شهرستان به منظور ارایه خدمات به زائران راه اندازی شد و خدمات اندازه گیری فشارخون، تست کرونا و نمونه گیری های ویروسی را ارایه می دهند.
وی خاطرنشان کرد: جهت ارایه خدمات بهتر با همکاری شهرداری چهار بنر آموزش و اطلاع رسانی با موضوعات نکات صحیح پیاده روی اربعین و ۲۸ صفر چاپ و در میادین اصلی نصب شد.
خراسان شمالی که در بین دو قطب زیارتی مشهد مقدس و گردشگری شمال کشور قرار گرفته هر ساله پذیرای بسیاری از زائران حرم مطهر امام رضا(ع) با پای پیاده در مناسبت های مختلف است.