وجیهه فاضل روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بنا به تاکید وزیر آموزش و پرورش و به منظور گسترش عدالت آموزشی و پوشش حداکثری تمام تلاش دستگاه تعلیم و تربیت استان در آستانه سال جدید ایجاد شرایط کسب علم برای تمامی دانشآموزان در نقاط مختلف استان اصفهان است.
وی اظهار داشت: برای شناسایی کودکان بازمانده و تارک تحصیل از دستگاههای مرتبط با این موضوع از جمله کمیته امداد، بهزیستی و هیات امنای محلات کمک گرفته شده است.
معاون آموزش ابتدایی ادارهکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: اقدام برای شناسایی این کودکان در قالب طرح خانه به خانه با همکاری بسیج و همچنین بهصورت جهادی در ادارات نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان دنبال میشود.
وی همچنین به نقش دفاتر تسهیلگری در شناسایی وجذب کودکان نیازمند تعلیم و یا بازمانده از تحصیل اشاره کرد و گفت: دستگاه تعلیم و تربیت رسالت خود را بهرهمندی همه دانش آموزان از تحصیل میداند و در این زمینه همکاری سایر نهادها و سازمانها ضروری و مهم است.
فاضل یادآور شد: بررسی ها نشان داده است که یکی از مهمترین علت های ترک تحصیل دانش آموزان، ضعف یا نبود انگیزه تحصیلی، مشکلات مالی، بدسرپرستی، بالا رفتن سن تحصیلی و مواردی از این قبیل است که برای رفع این مشکلات در طول سال تحصیلی از ظرفیت مشاوران تحصیلی و روانشناسان در مدارس استفاده خواهد شد.
به گفته وی، اطلاعرسانی برای توجیه پیامدهای مثبت تحصیل، تاکید بر آموزش جذاب، مستمر و اثربخش، بهبود وضعیت اقتصادی و استفاده از ظرفیت خیران میتواند در جذب و نگهداشت این دسته از دانشآموزان بسیار موثر باشد.
معاون آموزش ابتدایی ادارهکل آموزش و پرورش اصفهان پیش بینی کرد که در سال تحصیلی جدید ۵۱۰ هزار دانشآموز در دوره ابتدایی در استان اصفهان مشغول به تحصیل شوند.
بیش از ۹۰۵ هزار دانش آموز در سال تحصیلی گذشته در پنج هزار واحد آموزشی در استان اصفهان تحصیل کردند.