به گزارش ایرنا، در بیانیه مشترک این شخصیت ها که در شبکه اجتماعی توییتر منتشر شده، آمده است: «صوری بودن انتخابات در بحرین موجب شده تا در هیچیک از انتخابات سابق، امکان برخورداری کامل و واقعی شهروندان از حق سیاسیشان میسر نشود».
در ادامه بیانیه آمده که «پارلمان بحرین در طول ٢٠ سال اخیر، به ابزاری برای ظلم خاندان حاکم بر علیه ملت بحرین تبدیل شده است».
شخصیتهای دینی و علمی بحرین اعلام کردند که «ما با امضای این بیانیه از ملت بحرین میخواهیم تا این انتخابات سراسر جعلی را تحریم کرده و از طریق اعتراضهای مسالمتآمیز، ضمن احقاق حق، وحدت خود را حفظ کنند».
پادشاه بحرین اخیرا با صدور فرمانی روز ۱۲ نوامبر را به عنوان موعد برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور اعلام و مقرر کرد که از روز ۵ اکتبر نامنویسی از نامزدها آغاز شود.
این فرمان خاندان خلیفه در حالی صادر میشود که مخالفان به عنوان اکثریت جمعیت بحرین "به دلیل ظلم و بیعدالتی حاکم بر این کشور"، از چند دوره پیش این انتخابات را تحریم کردهاند.
بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد قیام مردمی علیه حکومت بحرین است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
در جریان قیام مردمی بحرین، دهها نفر شهید و هزاران زخمی شده اند و حکومت بحرین همچنین صدها بحرینی را سلب تابعیت کرده است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها حکومت بحرین را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.