به گزارش ایرنا، «حسین نصرتی» افزود: گرچه طی سالهای اخیر در زمینه توسعه بالادستی در صنعت نفت و نیز در میان دست و پایین دست به ویژه در صنعت پتروشیمی کارهای بزرگی در کشور انجام شده و پروژه های ارزشمندی به مرحله بهره برداری رسیده اما با کنار هم نهادن مجموعه ذخایر نفت و گاز، توانایی های نیروی انسانی و پیمانکاری کشور، موقعیت جغرافیایی ممتاز ایران و چشم انداز آتی بازار انرژی جهان می توان گفت که صنعت پتروشیمی برای سالیان آینده قادر است همچون یک موتور محرک در عرصه توسعه ملی ایران ایفای نقش کند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه صنعت پتروشیمی در کشور طی دو دهه گذشته، تصویر توسعه صنعتی ایران را از عصر پیش از آن متفاوت کرده، ادامه داد: در صنعت پتروشیمی هنوز ظرفیت خالی بسیار زیادی برای توسعه وجود دارد و به نظرم تداوم توسعه صنعت پتروشیمی تصویر ایران فردا را هم از آنچه امروز وجود دارد با مختصات متفاوتی ترسیم خواهد کرد .
نصرتی افزود: صنعت پتروشیمی کشور چشم انداز طولانی دارد که بر اساس آنها برنامه ریزی هایی هم صورت گرفته است. البته تحریم های ظالمانه ممکن است اختلالی در این روند توسعه به وجود آورده باشد اما همزمان باعث یک جریان بومی سازی و اعتماد به توانایی داخلی هم شده است. پیمانکاران و مجریان پروژه های صنایع نفت و پتروشیمی در این زمینه می توانند باعث جهش کشور در توسعه صنعتی و اقتصادی شوند.
به گفته وی، شرکت ماشین سازی ویژه بنا بر شناخت ظرفیت های عظیم ملی، وجود چشم انداز در آینده و ضرورت وجود شرکت های پیمانکاری قوی وارد عرصه احداث و اجرای پروژه های پتروشیمی در کشور شده است.
مدیر عامل شرکت ماشین سازی ویژه گفت: امسال چند پروژه ملی در صنعت پتروشیمی توسط این شرکت اجرا شده و به نتیجه رسیده است که از جمله آنها بهره برداری از پروژه طرح توسعه تولید آب در پتروشیمی مبین است که اکنون در حال بهره برداری است و نیز پروژه راه اندازی تامین آب و تامین هوا در پروژه پتروشیمی گچساران هم توسط شرکت ماشین سازی ویژه با موفقیت اجرا شده و در آستانه افتتاح است.