گل نساء آقامحمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای این طرح، افراد دارای معلولیت قادر خواهند بود با استفاده از تواناییها، ظرفیتها و استعدادهای خود و ایجاد ارتباط مؤثر در جامعه به حداکثر توانمندی فردی در راستای استقلال رسیده و با شور و نشاط در جامعه زندگی کنند.
وی اضافه کرد: استفاده از وسایل کمک توانبخشی، مناسب سازی محل زندگی، خودرو معلولین و پلاک خودرو این افراد و حمایت ویژه از دانشجویان معلول از جمله اقدامات موثر در اجرای این طرح است.
این مسوول، افزایش مشارکت فرد در جامعه، آشنایی فرد دارای معلولیت به خدمات موجود و حقوق شهروندی، ارتقای سلامت روانی فرد دارای معلولیت برای رسیدن به استقلال و خودکار آمدی، کمک به ارتقای سلامت و بهداشت جسمی، افزایش آگاهی فرد و جامعه نسبت به نیازها و توانایی های افراد دارای معلولیت و سالمندان را از جمله این اهداف ذکر کرد.
به گفته آقامحمدی، حفظ توانمندی، عملکرد فعلی و شناختهای موجود افراد داری معلولیت و سالمند از دیگر اهداف اختصاصی طرح توانمندسازی افراد دارای معلولیت در استان است.
معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: طی سال گذشته ۶۴۱ نفر از سالمندان، معلولین دارای آسیب نخاعی، شنوایی، بینایی در شهرستان های زنجان، ابهر، خرمدره , خدابنده تحت پوشش این طرح قرار گرفته و نتایج مطلوبی حاصل شده است.