به گزارش ایرنا، جابر ابوالفتح زاده روز شنبه در جلسه هماهنگی و پیگیری اجرای تفاهم نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران با دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، افزود: واقعیت این است که بنیاد شهید به تنهایی نمی تواند مساله اشتغال ایثارگران را حل کند و باید این مشکل اساسی با مشارکت همه دستگاه های اداری حل و فصل شود تا شاهد توسعه بیش از گذشته آذربایجان شرقی و اشتغالزایی پایدار در استان باشیم.
وی با قدردانی از توجه ویژه مدیرعامل و رئیس هیات مدیره منطقه آزاد ارس نسبت به جامعه ایثارگران، اظهار داشت: امروز داشتن شغل مناسب عاملی است که به طور آشکار بر کیفیت زندگی و سطح رضایت مندی و رفاه شهروندان اثر می گذارد و از این رو ایجاد فرصت های شغلی مناسب، امری پراهمیت به شمار می رود.
ابوالفتح زاده با بیان اینکه هم اکنون داشتن شغل و حرفه مناسب به منزله دارا بودنِ یک منبع درآمد و البته بیکاری و نداشتن شغل به مثابه محرومیت از کسب درآمد است، ادامه داد: بر این اساس جامعه ای که در آن موضوع اشتغالزایی به طور صحیح ساماندهی نیافته باشد، دیر یا زود مشکلات مختلف در آن رشد می کند.
وی اضافه کرد: در تعالیم دینی و اسلامی، کار و اشتغال علاوه بر بعد اقتصادی و درآمدزایی، برای سلامتی جامعه و زیست مطلوب یک ضرورت است و از این رو کمک به اشتغالزایی یک وظیفه دینی هم محسوب می شود.
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره منطقه آزاد ارس نیز در این جلسه، آمادگی سازمان تحت مدیریتش برای اجرای سیاست های اشتغال جامعه ایثارگری، عملیاتی ساختن قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و ارائه خدمات فرهنگی، گردشگری، رفاهی به ایثارگران را اعلام کرد.
مجید کیانی اظهار داشت: طبق مصوبات این جلسه سازمان منطقه آزاد ارس متعهد به اجرای مواد ۲۱ و ۳۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران درباره استخدام ایثارگران، تبدیل وضعیت استخدامی تمامی ایثارگران شاغل در این سازمان و حمایت از طرح های خوداشتغالی و کارآفرینی ارائه شده توسط ایثارگران می شود.
وی تسهیل در جذب ایثارگران برای اشتغال در مجتمع بزرگ کشت و صنعت شهید سلیمانی در پایاب سد خداآفرین و همکاری در خصوص ارائه خدمات فرهنگی، رفاهی و ترددی به ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران را از دیگر تعهدات منطقه آزاد ارس اعلام کرد.