مهدی میرجلیلی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهیمت دفاع مقدس اظهار داشت: ما در گام نخست انقلاب اسلامی یک تجربه بسیار گرانبها به نام دفاع مقدس داشتیم که میتواند در گام دوم که مد نظر رهبر انقلاب است الگویی بسیار کارساز باشد. در گام دوم انقلاب جوانان نقش اصلی دارند و مقام معظم رهبری خطاب به آنان اعلام کردند که باید گامهای بزرگ و اساسی برای ایران اسلامی بردارند و روحیه امید به آینده به کشور تزریق کنند. در گام دوم باید شعار ما میتوانیم در عمل تجربه شود. یکی از اقشاری که به خوبی میتوانند نماد ما میتوانیم در سطح ایران و جهان باشند، جامعه ورزش به ویژه ورزشکاران پارالمپیکی هستند.
رییس سازمان بسیج ورزشکاران ادامه داد: مقام معظم رهبری برای گام دوم انقلاب اسلامی هفت سرفصل را تعریف کردند که یکی از آنان معنویت است. ترویج معنویت و فرهنگ ایثار در ورزش برکات زیادی دارد و این را ما در ورزشهای پارالمپیکی دیدیم. این مهم میتواند به تمام ورزش های ما تسری پیدا کند. زمانی که کاروان با نام سردار دلها و سرپرستی یک مادر شهید راهی ژاپن شد همگان بر اهمیت این کار تاکید داشتند و این کاروان یکی از بهترین نتایج تاریخ ایران را در ادوار پارالمپیک رقم زد. نام و یاد شهدا در هر زمینهای موجب برکت خواهد شد.
وی ادامه داد: در ورزش کشتی قهرمان المپیک «محمدرضا گرایی» بهترین جمله را درباره شهدا گفت و با توسل به یک شهید گمنام مدال طلا را به دست آورد. گرایی اعلام کرد که شهدا معجزه میکنند و این واقعیت دارد. اگر سیره شهدا در ورزش ترویج داده شود، بدون شک ما در مسیر گام دوم انقلاب قرار خواهیم گرفت. باید با نگاه و عمل انقلابی در ورزش تلاش کنیم تا گامهای جهادی در این زمینه برداشته شود.
میرجلیلی در اهمیت ترویج فرهنگ ایثار در ورزش گفت: نسل جدید باید با رشادتهای قهرمانان ما در جبههها آشنا شوند. آنان باید بدانند که قهرمانی مانند اسماعیل اعلمی چگونه میدان مبارزه را عوض کرد و پلاک این عزیز مدالش شد. او قهرمان آسیا بود و میتوانست تا سالها در سکوی جهانی باشد. ایثار و از خودگذشتگی این شهید درس بزرگی برای نسل جدید است. برای ترویج فرهنگ ایثار میتوانیم قهرمانان ورزشی را به گلزار شهدا و منازل این عزیزان ببریم. یک سخن یا گفتار از والدین شهدا و فرزندان آنان ممکن است مسیر زندگی قهرمانان ما را عوض کند.