تهران - ایرنا - شهردار تهران گفت: متاسفانه در اغتشاشات به ۴۳ دستگاه اتوبوس و ۵۴ ایستگاه اتوبوس آسیب و زیان دیده است.

به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی روز شنبه در حاشیه مراسم «آغاز ساخت ۱۴ میدان، بازار و بازارچه میوه و تره بار و افتتاح و توسعه ۵ بازار میوه و تره بار» در جمع خبرنگاران این مطلب را عنوان کرد.

وی در ادامه درباره افتتاح و توسعه میادین میوه و تره بار گفت: امسال وعده دادیم که ۱۰۰ میدان، بازار و بازارچه میوه تره بار افتتاح کنیم که امروز مراسم پنج افتتاح و توسعه برگزار شد همچنین کلنگ زنی و آغاز ساخت ۱۴ میدان و بازارچه شروع شده است. 

شهردار تهران با بیان اینکه ۲۲۰ نقطه در تهران برای احداث هدف گذاری شده، افزود: البته تحویل ۴۰ زمین قطعی شده است که بقیه ۱۸۰ زمین به زودی تحویل گرفته می‌شود.

زاکانی با بیان اینکه ۱۲۹ محله از محلات تهران، میدان و بازار میوه و تره بار ندارند، اضافه کرد: برای شهرداری، اولویت این محلات هستند زیرا تفاوت قیمت میدان میوه و تره بار و با سطح شهر حدود ۴۰ درصد است و محلاتی که دارای بازار و بازارچه نیستند در اولویت احداث قرار گرفته‌اند.

شهردار تهران در پاسخ به این پرسش که آیا ۱۴ زمینی که کلنگ احداث‌ آنها بر زمین زده شد، امسال به بهره برداری می‌رسند، گفت: بخشی از این طرح‌ها امسال به بهره‌برداری می‌رسد. بخش دیگر از طرح‌ها بزرگ مقیاس است که سال آینده [۱۴۰۲] به بهره‌برداری می‌رسد.

زاکانی درباره فروش مویرگی توضیح داد: فروش مویرگی میوه از طریق نرم‌افزار دنبال شده است. اکنون چهارچوب ها مشخص شده و نرم افزار فعال شده و در منطقه ۶ به صورت آزمایشی عملیاتی شده است. به دنبال این هستیم تا در این نرم‌افزار این امکان برای کل شهر تهران عملیاتی شود. این نرم‌افزار  و فروش مویرگی یک تحول بزرگ در ارائه خدمت است.

وی درباره نوسازی و بازسازی اتوبوس‌ها گفت: ۷۰۰ دستگاه اتوبوس هدف گذاری شده بود که بازسازی و نوسازی شود. ۵۵۰ دستگاه اتوبوس در حوزه بازسازی بود که طبق آخرین خبری که دارم آماده ورود به عرصه خدمت هستند همچنین در بخش نوسازی نیز ۵۵ دستگاه تملکی بود که در حال آزادسازی و قرار گرفتن در مدار خدمت است. در بخش دیگر نوسازی تعهد دولت ۹۰۰ دستگاه اتوبوس بود که بخشی آزاد شده و در مرحله بهره برداری قرار دارد.

زاکانی ضمن اشاره به وجود ۳۹ مجموعه فروشگاهی شهروند در شهر تهران گفت: قرار است که فروشگاه‌های شهروند توسعه داده شود و تعدادشان به بیش از ۵۰ فروشگاه برسد. اکنون هفت نقطه در درون شهرداری و پنج نقطه دیگر خارج از شهرداری بدین منظور در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه باید بتوانیم فروش محله‌ای و شهروند محله‌ای را راه اندازی کنیم، افزود: در کنار این توسعه باید بتوانیم فروش اقساطی و اعتباری در شهروند داشته باشیم.

شهردار تهران با پرداختن به بازارچه‌های میوه و تره بار با بیان اینکه ۳۱ بازارچه در ایستگاه‌های مترو فعال شده است، گفت: بخشی از این بازارچه‌ها به خشکبار و اقلام خاص اختصاص داده شد که البته هر جا امکان ارائه میوه وجود داشته باشد، ارائه خواهد شد.

زاکانی ضمن اشاره به تلاش برای همسان‌سازی کیفیت بین میادین افزود: اکنون کیفیت در میادین یکسان نیست، اما در حال همسان سازی هستیم تا بعد از خرید قراردادی و دست اول، سطح کیفیت باز هم افزایش یابد.