ساری- ایرنا- همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس عملیات والفجر۸ چهارشنبه شب با حضور مردم و مسوولان در محل مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس مازندران با شلیک توپ و گلوله در کنار رودخانه تجن ساری بازسازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عملیات والفجر۸ یادآور رشادت رزمندگانی مازندرانی در هشت سال دفاع مقدس امشب در حاشیه رودخانه تجن ساری بازسازی شد.سپاه کربلای مازندران که رزمندگانش حماسه آفرین اصلی عملیات والفجر۸ و فتح بندر فاو بودند، به منظور ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت برای  نسل جوان ، رزمواره والفجر۸ را در محوطه مرکز فرهنگی پارک موزه دفاع مقدس استان را در ساری بازسازی کرد.

طبق بررسی های تاریخی از هشت سال دفاع مقدس بزرگترین اجرای آتش توپخانه ارتش در طول دفاع مقدس از سوی ۵۰ گردان توپخانه نیروی زمینی با شلیک نزدیک به هزار قبضه توپ در عملیات والفجر ۸ انجام شد. ، امشب نیز به یاد حماسه آفرینی این عملیات چندین گلوله توپ که صدای آن همه شهر ساری را فرا گرفت ، شلیک شد .   

عملیات والفجر ۸ در تاریخ بیستم بهمن ۱۳۶۴ در منطقه‌ جنوبی عراق به منظور تصرف شبه جزیره‌ فاو و کسب یک برتری سیاسی به‌طور مشترک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران و با رمز " یا فاطمه الزهرا (س) " اجرا شد و در تاریخ بیست‌ و نهم فروردین ۱۳۶۵ با تصرف شبه جزیره‌ فاو پایان پذیرفت.

لشکر ویژه ۲۵ کربلای مازندران میدان دار عملیات والفجر۸ و فاتح فاو بود و پرچم گنبد امام رضا(ع) با دستان رزمندگان این لشکر بر فراز مناره فاو به اهتزاز درآمد. مهم‌ترین ویژگی لشکر۲۵ کربلا در عملیات والفجر۸، ادغام یک تیپ زرهی و یک تیپ پیاده با این یگان و تبدیل‌آن به لشکر ویژه ۲۵ کربلا بود. از آنجایی که این لشکر بیش از یک سال در هورالهویزه مستقر بود و عملیات‌های آفندی و پدافندی متعددی انجام داده و از آمادگی رزمی بسیار بالای آبی ـ خاکی برخوردار بود، فرمانده کل سپاه پاسداران در طرح عملیات والفجر۸ حساس‌ترین مأموریت این عملیات را به این لشکر واگذار کرد.

وداع با پیکر مطهر شهید میرزایی در ساری  

همزمان با برگزاری مراسم بازسازی عملیات والفجر هشت ، وداع با پیکر مطهر شهید دوران دفاع مقدس "رمضانعلی میرزایی" اهل سوادکوه که  پس از۳۸ سال شناسایی شده است، نیز انجام شد.

شهید رمضانعلی میرزایی اهل روستای پیرنعیم شهرستان سوادکوه بوده که در اسفندماه سال ۱۳۶۳ در منطقه جزیره مجنون (شرق دجله)، در عملیات بدر به فیض شهادت نائل آمد و اکنون  بعد از سال ها جاویدالاثر بودن پیکر مطهرش شناسایی، و چشم انتظاری های ۳۸ ساله ی مادر زینبی اش  به پایان رسیده است.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است که بیشتر این شهدا در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا خدمت می کردند.