اردبیل- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور که به میزبانی اردبیل در حال برگزاری است، نماد اتحاد دانشجویان در حوزه سلامت محسوب می شود.

دکتر علی محمدیان اردی روز پنجشنبه در آغاز نشست‌های تخصصی این کنگره افزود: علوم پزشکی و بهداشتی روز به روز در حال پیشرفت است و با کشف بیماری‌های جدید، حوزه سلامت و بهداشت نیاز جدی برای به روزرسانی اطلاعات پزشکی و راه‌های تشخیصی و درمانی دارد.

وی با تاکید بر ضرورت اهمیت دادن به امر تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت، برگزاری بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور را نویدبخش روزهای روشنی برای ایران دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزاری این کنگره ملی با حضور ۴۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی کشور و دانشجویانی از چهار کشور ازبکستان، جمهوری آذربایجان، بحرین و غنا را گامی در جهت ایجاد انگیزه برای دانشجویان پزشکی برای تحقق توسعه و پیشرفت در ایران عنوان کرد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به شروع اتفاقات نو، ایده‌های نوین و درخشش استعدادهای دانشجویی در این کنگره پژوهشی، بر اهمیت تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت تاکید کرد و ادامه داد: پژوهش در حوزه سلامت می‌تواند حاشیه امنی را برای جامعه در برابر خطرات کنونی و مخاطرات آینده ایجاد کند.

دکتر محمدیان اردی همچنین، برگزاری بیست و سومین کنگره ملی سالیانه پژوهشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی را در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی، رویدادی مهم در راستای تولید علم بر اساس دانش و اشتغال‌آفرینی دانست.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حوزه تحقیقات و پژوهش در حوزه سلامت، برگزاری این کنگره توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل را نشان دهنده جایگاه این مجموعه علمی در سطح کشور ذکر کرد.

به گزارش ایرنا، بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین همایش بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور از روز گذشته با حضور ۴۰۰ دانشجوی پژوهشگر داخلی و خارجی روز چهارشنبه در شهر اردبیل آغاز شده است.

بنا به اعلام سرپرست علمی این کنگره و همایش ملی و بین‌المللی، یک هزار و ۸۹۴ خلاصه مقاله از سوی دانشجویان داخلی و خارجی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که از میان آنها، ۷۱۷ مقاله به منظور ارائه به صورت سخنرانی، پوستر و ای.پوستر انتخاب شده است.

این رویداد مهم با حضور ۵۵۰ نفر میهمان داخلی و خارجی در مدت سه روز در حال برگزاری است و دانشجویانی از کشورهای جمهوری آذربایجان، بحرین، غنا و ازبکستان در بخش بین الملل این کنگره حضور دارند.

همزمان با این کنگره، از سه داروی فناورانه که توسط دانشجویان و مراکز پژوهشی استان اردبیل تولید شده و مرحله ارزیابی علمی را طی کرده است، رونمایی می شود.

در بخش ایده‌های فناورانه این رویداد علمی نیز، از میان ۶۰ ایده فناورانه ارائه شده به دبیرخانه این کنگره در حوزه سلامت، هشت ایده برتر برگزیده نیز در یک پنل تخصصی ارائه و معرفی می شود.

فردا، همزمان با اختتامیه این کنگره، اولین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز برگزار شده و از منتخبان این جشنواره تجلیل به عمل می‌آید.