اراک - ایرنا - مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: تحقق، عدالت فرهنگی در دورترین نقاط کشور در دستور کار ویژه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام « کمال خداداده» روز پنجشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی آواهای آسمانی ویژه روستاییان و عشایر کشور درسالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری آفتاب اراک، افزود: همه تلاش‌ها برای تحقق عدالت فرهنگی در اقصی نقاط ایران زمین با جدیت دنبال می شود و برگزاری جشنواره‌هایی مانند آواهای آسمانی در راستای تحقق این مهم نقش موثری دارد.

وی بیان کرد: اساس این جشنواره مقدس است زیرا فلسفه جشنواره آواهای آسمانی، آواهایی است که ما را با یاد خدا نزدیک می کند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: هنر زمانی زیبا، انسان ساز، مربی و تربیت کننده است که یاد خدا را به همراه داشته باشد.

حجت‌الاسلام خداداده گفت: یکی از ویژگی‌های این جشنواره این است که نگاه نو به روستاها و مراکز فرهنگی استان ها داشته و نگاه ویژه به عدالت فرهنگی دارد.

وی اظهار داشت: ربناهای قرآنی حرف زدن‌های عاشقانه با خداوند است و امروز همه باید دست به دامان ربناهای قرآنی باشند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: همه با قرآن و اسلام آشنایی دارند اما باید مرتب از خدا خواست که پس از هدایت دچار گمراهی نشویم.

حجت‌الاسلام خداداده بیان کرد: یکی از امتحانات الهی مبارزه با ظلم است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: دشمنان همه تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا جامعه ما را به گمراهی بکشند و همه باید هوشیار باشند.

وی گفت: استقبال کم نظیر از نخستین جشنواره ملی آواهای آسمانی به میزبانی استان مرکزی جای تقدیر دارد و این جشنواره باید هر سال و باشکوه تر از قبل برگزار شود.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: آواهای آسمانی گنجینه‌های تاریخی هستند و بیش از پیش در جامعه معرفی شوند.

حجت‌الاسلام خداداده تصریح کرد: چاووشی یک سبک زندگی است و از حرمت ویژه برخوردار است و باید تلاش شود تا در مقابل سبک زندگی دشمنان که به دنبال ترویج بی‌خدایی هستند، حفظ و ترویج شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی هم در این آیین گفت: افراد زیادی وارد عرصه فرهنگ و هنر می‌شوند اما تعداد اندکی در این عرصه باقی می‌مانند.

«سینا دلشادی» افزود: نغمه ای در هستی فرهنگ و هنر باقی می‌ماند که پیوند با ملکوت داشته باشد.

وی بیان کرد: هنر یک موهبت الهی است و هنری که عرشی و آسمانی باشد، ماندگار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی ادامه داد: نسل جوان امروز ما بیش از پیش به شناسایی پیشینه‌های خود نیاز دارد.

دلشادی اظهار داشت: برگزاری جشنواره‌هایی مانند آواهای آسمانی نقش موثری در تحقق عدالت فرهنگی دارد که امید است تداوم داشته باشد.

فراخوان نخستین جشنواره ملی آواهای آسمانی ویژه روستائیان و عشایر کشور در اردیبهشت ماه امسال اعلام و تا مهلت قانونی این جشنواره (خردادماه امسال) بیش از۴۰۰ اثر به دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی ارسال شد و پس از داوری‌های صورت گرفته ۲۸ اثر برگزیده و در آیین اختتامیه تجلیل شدند.