شهرکرد-ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرعت و اقدامات لازم برای بازسازی مناطق سیلزده بارده یادآور شد: بازسازی مناطق سیلزده این روستا از سوی دستگاه‌های اجرایی تسریع شود.

به گزارش ایرنا، احمد راستینه هفشجانی روز پنجشنبه در نشست شورای مدیریت بحران برای پیگیری رفع مشکلات روستای سیلزده بارده که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری و مدیران این ستاد برگزار شد، افزود: رویکرد جهادی برای تسریع در بازسازی مناطق سیلزده بارده همچنان حفظ شود تا بتوان مشکلات مردم را رفع کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نگاه جهادی باعث رفع مشکلات می‌شود و مدیریت ارشد استانی با رویکرد جهادی از تمام طرح‌ها و پروژه‌ها بازدید می‌کند که باید الگوی برای همه مدیران باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان ادامه داد: مطالبات مردمی از سوی مسوولان و مدیران باید به صورت جدی پیگیری و رفع شود و مشکلات روستای سیلزده بارده نیازمند عزم مدیران برای رفع آن است تا مشکلات روستا رفع شود.

راستینه اظهار داشت: کمک برای بازسازی مسکن روستای بارده تا ۲ ماه دیگر نیازمند اقدامات جدی است چرا که اگر در این مدت اجرایی نشود مردم در زمستان به مشکل سرما برخورد می‌کنند.

به گفته وی، تاکنون تعدادی از خانه‌ها آواربرداری شده است و برخی نیز هنوز نیازمند بازسازی و آواربرداری است و در این راستا آخرین وضعیت اسکان تا پیش از فصل سرما اقدام شود.

راستینه اظهار داشت: برای پل تاریخی بارده باید تدابیر لازم اتخاذ شود چرا که برخی از مردم خواهان تعیین حریم مسیل در طرح هادی روستایی بارده هستند و در بازنگری در طرح روستا هادی نباید باعث ایجاد زحمت برای مردم شود. 

نماینده مجلس گفت: برخی از مردم روستا قسط‌های عقب افتاده و باقی مانده تسهیلات بانکی دارند و انتظار است اختصاص و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل برای بازسازی و نوسازی خانه‌های مردم تسریع کنند.  

به گفته وی، لوازم خانگی بسیاری از مردم روستای بارده در سیلزده امسال دچار آسیب جدی شده است و رفع این مشکل نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی است. 

راستینه اظهار داشت: دستگاههای اجرایی در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده بارده عملکرد خود را به صورت ماهانه به گزارش دهند.

وی گفت: مردم در مدیریت بحران از گروه‌های جهادی گرفته تا دستگاه‌های اجرایی سنگ تمام گذاشتند و در اجرای مصوبات ستا مدیریت بحران نیاز باید همین روحیه جهادی وجود داشته باشد.

به گزارش ایرنا، میزان خسارت ناشی از جاری شدن سیلاب تابستان امسال  ۴۲ هزار میلیارد برآورد شد که این میزات خسارت‌ در بخش‌های مختلف بوده است.

سیلاب در تابستان امسال در روستای بارده شهرستان شهرکرد، مناطقی از شهرستان‌های کوهرنگ و لردگان چهارمحال و بختیاری گزارش شد.